Concert Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe pe 25 Septembrie

0
23
Te aşteptăm pe 25 septembrie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe la un show cu Carla’s Dreams. Îi iubeşti, le asculţi muzica, ai trăit la intensitate maximă fiecare concert sau fiecare piesă nou lansată.

Simplu. Complicat. Divers. Poetic. Carla’s Dreams reușește să surprindă prin texte, prin sunete, prin mister, prin spiritul artistic liber exprimat pe note.

Carla’s Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un success imens in continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai cu melodi dominante ca “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”, “Antiexemplu”, “Ne topim”, “Până la sânge”. Cu un talent înnăscut de a compune, Carla’s Dreams sunt făuritorii unor piese celebre ale altor artiști cum ar fi Delia, Ruby, Nicoleta Nucă, în super hitul “Da, mamă” se poate simți amprenta distinctă Carla’s.

Concertele explozive Carla’s Dreams, 100% live, nu se rezumă niciodată la un singur gen muzical. Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cartureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au următoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sală: 149 lei
– Fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans: 79 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îşi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM