duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăConcert CARGO pe 3 mai la Hard Rock Cafe

Concert CARGO pe 3 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 3 mai, începand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului românesc, CARGO !

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Poveștiri din gară”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor” și o brousă intitulată „Jurnal de bord”, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ți mințile în cap sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lasa să-mi fie dor” ș“A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Bărar, chitaristul trupei. “În plus, în piesa este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, au completat ceilalți membri ai trupei. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD  în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo înseamnă Adi Bărar – chitară, Adrian Igrișan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Cârjă – clape și Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– 90 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei

– 59 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 59 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tîi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

RELATED ARTICLES

Most Popular