Cargo-afiș

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!

Înființată la Timisoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul romanesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat „Ziua Vrajitoarelor” și o brosusa intitulata „Jurnal de bord”, cu textele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează ”Bagă-ți mințile in cap” sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o alta dimensiune”, au completat ceilalti membri ai trupei. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteși găsi pe pagina oficială de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

– 69 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 69 de lei.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

– Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 74 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM