joi, iulie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăConcert Cargo in Hard Rock Cafe

Concert Cargo in Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 25 aprilie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockul-ui românesc, CARGO!

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, „Destin”, iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor” și o brousă intitulată „Jurnal de bord”, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficiala a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ți mințile în cap sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei.

Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lăsa sa-mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o alta lume, într-o altă dimensiune”, au completat ceilalți membri ai trupei. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015, iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Carja – clape și Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficiala de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– 90 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei

– 69 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 69 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care  reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se afla în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

Cristiana Pop
Cristiana Pop
Arădeancă devenită timișoreancă. Șoarece de bibliotecă. Studentă. Înainte de orice altceva, om.
RELATED ARTICLES

Most Popular