BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 25 mai, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic, BOSQUITO !

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membri săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa Întuneric în culori alături de Ovidiu Lipan iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

 Vino pe 25 mai la Hard Rock Café să asculți piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Două mâini, Când îngerii pleacă, M-ai dat peste cap, Tu ești iubita mea și mult prea cunoscutul refren “da-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele pentru showul Bosquito se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 ( lângă casa de bilete  Metrorex), Magazinele Uman de la  Romană  si din Baneasa Shopping City, reţeaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum  și în  ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 50 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here