Hard Rock Café afiș
Hard Rock Café

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café, vineri, 11 ianuarie, începând cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic, BOSQUITO !

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzica țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock.

În perioada 2002-2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume bosquito /”>Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014).

În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa ,,Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 11 ianuarie la Hard Rock Café să asculți piese precum: ,,Bosquito”; ,,Hopa Hopa”; ,,Două mâini”; ,,Când îngerii pleacă”; ,,M-ai dat peste cap”; ,,Tu ești iubita mea” și mult prea cunoscutul refren “dă-i înainte cu tupeu” al piesei ,,Pepita” + multe alte surprize.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. Dar și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Café, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar:18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele preţuri:
– 79 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 54 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 54 de lei.

Vino la Hard Rock Café  să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.