Blue Noise 4 aprilie

Piese originale rock, jazz, trip-hop, indie-pop și dubstep interpretate a capella se aud live în concertul „Portrait” al trupei Blue Noise de joi, 4 aprilie, ora 20.00, la ARCUB. Concertul face parte din stagiunea de jazz Artist in Residence, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB și curatoriată de Cristian Soleanu.

 

Un proiect unic pe piața muzicală românească, „Portrait” este primul album a capella din România și poartă semnătura celor de la Blue Noise. Lansat în noiembrie 2018, albumul conține în întregime compoziții originale, compuse de membrii grupului: Ana Maria Alexa, Elena Moroșanu, Ana-Cristina Leonte, Mihail Grigore, Bogdan Tudor și Denis Bolborea. „Portrait” a fost dezvoltat în cadrul proiectului „Laboratorul de voci” și este inspirat de muzica clasică, preclasică, jazz și rock.

Este ceva ce nu s-a mai auzit pe la noi: intonații, armonii, stări, efecte. Încercăm să construim sentimente atât pentru noi, cât și pentru cei care ne ascultă și să spunem povești prin piesele noastre”, spune Bogdan Tudor – membru fondator al formației Blue Noise.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe arcub.ro, sau de la Casa de bilete ARCUB, din Strada Lipscani, nr. 84-90. Prețul unui bilet este de 35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei (Categoria II).

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Programul concertelor viitoare din stagiunea Artist in Residence este următorul:

  • 18 aprilie – John Betsch Quartet;
  • 9 mai – Petra Acker & The Band;
  • 23 mai – Kaja Draksler Trio – „Punkt. Vrt. Plastik”;
  • 6 iunie – Concert dublu – Ana Dubyk Quartet & Cristian Soleanu – Albert Tajti
    Duo;
  • 20 iunie – Daniel Torres Quartet „First Statement”.