afis Billy Corgan

Datorită unor schimbări de ultim moment în programul lui Billy Corgan, concertul se mută de pe 8 pe 9 iulie tot la Arenele Romane. Biletele deja cumpărate rămân valabile și restul de detalii la fel.

Solistul Smashing PumpkinsBilly Corgan, vine la București pe 9 iulie la Arenele Romane pentru un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat, dar și piese din cariera sa solo de pe toate albumele.

Caștigător a două Premii GRAMMY, binecunoscutul interpret, compozitor și solist The Smashing PumpkinsBilly Corgan a anunțat că turneul său solo din Europa va ajunge la Paris, Dublin, București și multe alte orașe.

Astăzi a mai anunțat 3 noi concerte în Italia. În această vară, Corgan va porni turneul său solo acustic prin Europa care va începe pe 17 Iunie în Glasgow, Scoția și se va încheia pe 8 Iulie în București, România.

Aceste concerte intime îl vor avea în prim plan pe Corgan care va interpreta piese de la The Smashing Pumpkins, Zwan, WPC și alții. În toamna anului 2017, Billy Corgan și-a început turneul solo în America de Nord ce a inclus opriri în Los Angeles, New York, Chicago, San Francisco și multe alte orașe.

Billy a lansat al doilea său album solo, Ogilala pe 13 Octombrie 2017 și este disponibil AICI prin BMG. Albumul, produs de Rick Rubin a fost înregistrat la studiourile Shangri La din Malibu, CA, redând vocea inconfundabilă a lui Corgan și o linie melodică domoală, dar bogată când vine vorba de chitară acustică, pian și alte instrumente cu coarde.

‘Nepretențios și intim și, cel mai important, Corgan domină albumul cu vocea sa unică pe care puțini în anii ’90 ar fi văzut-o capabilă de un tempo romantic.’ NPR William Patrick Corgan este cântăreț, compozitor, producător și solistul cunoscutei formații de rock alternativ The Smashing Pumpkins.

Înființată în Chicago, IL în 1988, trupa a lansat albumul de debut Gish în 1991 și a cunoscut succesul de masă în 1993 cu albumul Siamese Dream care a primit 3 Discuri de Platină și cu albumul Mellon Collie and the Infinite Sadness din 1995 care a primit 10 Discuri de Platină.

După desființarea trupei în 2000, Corgan a pus bazele trupei de rock alternativ Zwan înainte de a lansa albumul său de debut TheFutureEmbrace, apoi, în 2005 a reformat The Smashing Pumpkins. Cu peste 30 de milioane de albume vândute, premii MTV Video Music și American Music, dar și cu două premii Grammy, trupa rămâne una dintre cele mai influente formații de alternativ din toate timpurile.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
– Earlybird: 69 lei Cat C, 89 lei Cat B, 119 lei Cat A + taxe 5 lei
– Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B, 139 lei Cat A + taxe 5 lei
– La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B, 150 lei Cat A

Cat A – cu loc pe scaun în sectoarele K si E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
Cat B – fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul
Cat C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arena

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3000 de bilete. Numărul de bilete din Cat A și Cat B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.
Billy Corgan

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.