B.U.G. Mafia concertează pe 27 mai 2017 la Arenele Romane

0
132

 În data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va susține concertul „Românie, fă gălăgie!” la Arenele Romane din București. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. și Killa Fonic, iar de warm-up se va ocupă DJ Oldskull.

Datorită numărului mare de cereri pentru bilete la categoria B, adică zona care se află chiar în fața scenei, organizatorii au suplimentat această categorie cu un număr limitat de bilete! Acestea costă 105 Lei și sunt disponibile pe site-ul trupei bilete.bugmafiaoficial.ro, pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/rețea

 „Românie, fă gălăgie” este un proiect special pentru Tataee, Caddillac și Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicându-l în totalitate fanilor, cea mai activă și implicată comunitate din industria muzicală:

„Conceptul evenimentului a început să prindă contur în momentul în care am început să facem liste… o listă cu piesele pe care le vrem în show, o listă cu elementele ce țin de producția concertului, de la scenografie la scenotehnică, video și sunet, o lista cu toți cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai…

Și dacă la primele liste a fost ceva mai complicată selecția, pentru că existau multiple opțiuni, la cea din urmă alegerea a fost simplă: fanii noștri. De ani de zile, ei au fost cei care au cântat fiecare refren, cei care au trăit fiecare vers, cei care au fost alături de noi. Atât. #CeiMaiTariFani, pentru că sunt #MaiMultiDecatArmata și știu să facă gălăgie!”

unnamed

PROGRAM:

17:00-Acces Public

17:15-DJ Oldskull

19:15-Killa Fonic

19:45 – C.T.C.

20:30-Grasu XXL

21:30-B.U.G. Mafia

REGULI DE ACCES:

Accesul în incintă Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 17:00, iar B.U.G. Mafia va urca pe scenă începând cu ora 21:30, după concertele artiștilor din deschidere.

ATENȚIE: Accesul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani! Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mâncare sau băuturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele (vă rugăm în caz că se anunța ploaie să veniți cu pelerine),

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),

• aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca sau păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului. .

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe bază biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

 Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să între din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A și B se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brățara. Zona C se află exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai puțin sectoarele K și E, care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot coborî în Arenă în zona B sau C.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe www.bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert!

IMPORTANT!

Accesul copiilor sub 15 ani este permis doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.

BILETE:

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.ro și în rețeaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și în rețelele Eventim și bilete.ro și în toate punctele clasice de vânzare.

Biletele sunt disponibile la trei categorii de preț: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupă, loc în tribună, acces prioritar și acces la bar VIP), Golden Ring (în fața scenei) și Acces General. Acestea au următoarele prețuri:

-Presale: 175 Lei Categoria A (Premium) ; 105 Lei Categoria B (Golden Ring) și 60 Lei Categoria C (Acces General)

-La intrare (în măsura disponibilității): 195 Lei Categoria A (Premium) ; 125 Lei Categoria B (Golden Ring) și 75 Lei Categoria C (Acces General)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.