Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane (în cort încălzit)

0
135

B.U.G. Mafia va susține un concert la Arenele Romane (în cort incălzit) pe data de 17 martie 2018. Până pe 17 ianurie biletele au prețuri speciale de 69 de lei Acces General și 109 Golden Circle în fața scenei.

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcătuind o adevărată comunitate: peste 845,000 de abonati și aproape 600 milioane de vizualizări pe canalul YouTube, 1,400,000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unități fizice vândute.

Ultimul single al trupei, „Bani, Bani, Bani„, a fost lansat chiar înainte de concertul-eveniment Romanie, Fa Galagie!, susținut la Arenele Romane (aer liber) în luna mai a acestui an.

Biletele earlybird s-au epuizat deja în 24 de ore așa că se anunță un show sold out!

Fanii vor putea găsi aici și o serie de pachete VIP – EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET și AFTERSHOW – cu conținut premium, pentru cei care îsi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Până pe 17 ianuarie biletele au prețuri speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle în fața scenei și sunt disponibile pe www.iaBilet.ro, bilete.bugmafiaoficial.ro precum și in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.

Un eveniment CASA & BestMusic Live Concerts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.