Concert ANNIHILATOR la București

0
70

ANNIHILATOR – A tour for the Demented soseşte şi la Bucureşti pe 20 noiembrie la Arenele Romane (cort încălzit). Primele 200 de bilete au preț special și pot fi găsite pe iabilet.ro. Se anunță un show cu casa închisă așa că luați-vă bilete din timp!

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formaţie de metal din Canada, cu o activitate de peste 30 de ani pe scena mondială a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vândute în lume, este cu siguranţă cea mai vândută formaţie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de aşi, aşa numitul ‘Big 4 of Canada’ alături de Sacrifice, Voivod şi Razor şi au la activ 16 albume de studio, cel mai nou, ‘For the Demented’ fiind lansat anul acesta pe 3 Noiembrie.

De-a lungul timpului, din componenta formaţiei au făcut parte artişti precum Mike Mangini ( Dream Theater) Joe Comeau (Overkill) sau Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). Întrebat de la ce vine numele formaţiei, Jeff Waters a declarat că trupa a fost numită după numele tancului condus de personajul interpretat de Eddi Murphy în filmul ‘Best Defense’. După ce au lansat 3 demo-uri, Annihilator au scos şi primul album în 1989, ‘Alice in Hell’ în urma căruia au plecat într-un turneu international alâturi de Onslaught în Europa şi Testament în America de Nord. Despre cel de al doilea demo al formaţiei, ‘Phantasmagoria’, lansat în 1986, se spune că ar fi fost unul dintre cele mai căutate demo-uri ale anilor ’80, dupa demo-urile Metallica si Megadeth.

În momentul de faţa Annihilator înseamnă:

Jeff Waters – voce, chitară
Fabio Alessandrini – tobe
Rich Hinks – bass
Aaron Hamma – chitară

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţară la urmatoarele preţuri:

– EARLYBIRD: 69 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, în fața scenei – primele 200 de bilete
– PRESALE: 75 Lei Acces General, 95 Lei Golden Circle, în fața scenei – pana pe 15 mai
– PRESALE : 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, în fața scenei – pana pe 15 septembrie
 LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 130 Lei Golden Circle, în fața scenei – in limita locurilor disponibile

Sunt în vânzare doar 250 de bilete Golden Circle şi 1250 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.