Alternosfera la Romexpo: Program, reguli de acces și o trupa în deschidere

0
88
Alternosfera revine la București Romexpo

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel și Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la București pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo (Pavilionul A), Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o producție specială, cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, iar trupa vine cu un program extins. 

În deschidere vor urca pe scenă Alex & The Făt Penguins, o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa ‘Just a Fool’ lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub formă unui protest spontan în față clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – ‘Amiral’, iar prin ‘Urlă Pământul’ au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

După o vara încărcată în care au traversat întreagă Românie, întâlnindu-se cu publicul din Arad (Festivalul Berii), Iași (Rocanotherworld, Afterhills), de pe litoral (Europa FM live pe plajă) sau de pe Transalpina (Slowriders festival), băiețîi se pregătesc de un 2020 electrizant, care  va marca, printre altele, lansarea primului album din carieră.

PROGRAM

Open Doors: 19:00

Alex & THe Făt Penguins: 19:50 – 20:30

Alternosfera: 21:00

REGULI DE ACCES

ATENȚIE: FUMATUL în Pavilionul A de la Romexpo ESTE INTERZIS !!! Se fumează doar în locurile special amenajate !!!

Porțile Pavilionului A de la Romexpo se deschid la ora 19:00 iar concertul începe la ora 19:50, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

După ce ați intrat în zona de concert nu puteți părăși locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle și VIP vor primi o brățară specială care le va permite accesul în zona respectivă.

La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Guestlist-ul este valabil până la ora 21:00.

INFORMAȚII UTILE:

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

– umbrele (concertul are loc în cort încălzit)

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea vă rugăm să lăsăți animalele de companie acasă.

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor.

-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incinta

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incinta;

-publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incinta, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viață persoanelor;

-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

JETOANE

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă

– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

– Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățară le va fi ruptă și dacă doresc să între din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

– Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapret. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

– Accesul în zona de Golden Circle și VIP se face pe baza bratarii primită la intrare.

Așadar pe 13 Decembrie ne întâlnim cu Alternosfera și cu Alex & The Făt Penguins la Romexpo!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară și au următoarele prețuri:

– presale – Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei

– la acces Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei

Zona Golden Circle se află în față scenei și este limitată la 700 de bilete. Zona VIP se află la înălțimea de 2 metri pe o platforma și are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi un gift pack. Showul are loc în Pavilionul A (Central) al Romexpo.

La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.