Comunitatea NO.MAD anunta seria de evenimente gratuite pentru freelanceri si antreprenori

0
74

Anul acesta NO.MAD, comunitatea de freelanceri fondata in Bucuresti, si-a propus sa aduca freelancerii si antreprenorii la nivel local impreuna. Dupa pandemia din 2020, numarul freelancerilor a crescut exponential si pe langa asta, datorita digitalizarii, s-a produs o migrare masiva din marile orase catre orasele de provincie.

Pentru a conecta freelancerii la nivel local, NO.MAD a anuntat o campanie de recrutare pentru ambasadori, acestia urmand sa organizeze evenimente de networking si educatie la nivel local. Campania a avut un real succes, iar dupa inscrieri si perioada de training, o parte dintre evenimentele de networking pentru luna iulie au fost create si anuntate. Pentru ca numarul de solicitari pentru ambasadori a continuat si dupa incheierea campaniei, reprezentatii NO.MAD au anuntat ca vor redeschide inscrierile in luna septembrie pentru o serie noua de ambasadori.

Nu cred ca mai este nevoie sa locuiesti intr-un oras mare ca sa ai acces la networking de calitate si educatie, noi vrem sa sustinem freelancerii si antreprenorii in dezvoltarea business-ului lor indiferent de locul in care se afla. Stim si ca evenimentele offline si conectarea reala sunt extrem de importante intr-o lume a ecranelor. Iar sa faci parte dintr-o comunitate cu aceleasi valori ca ale tale, cu care sa te intalnesti periodic, poate fi un real punct de sprijin, un motor sa continui sa-ti urmezi visurile chiar cand simti ca drumul se complica. Evenimentele sunt gratuite pentru ca nu dorim ca taxa de participare sa fie un impediment pentru crestere.” a declarat Iunieta Sandu, fondator NO.MAD.

Printre ambasadorii din tara se numara freelanceri specialisti in comunicare, graphic designeri, bloggeri, coachi, specialisti in digital, dar si fondatorii unei agentii de digital care sunt antreprenori de 20 de ani.

NO.MAD organizeaza evenimente de networking gratuite pentru freelanceri si antreprenori

Evenimentele pentru Targu Mures, Timisoara, Bucuresti, Brasov, Galati sunt deja anuntate, iar saptamana aceasta va fi anuntat si evenimentul din Cluj Napoca. Pentru cei care doresc sa participe pot gasi informatii pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

12 iulie, Targu Mures, Scarlat Cafe: https://fb.me/e/4WX29hFBm

15 iulie, Timisoara, Tucano Coffee: https://fb.me/e/653eRNFAK

27 iulie, Bucuresti, J’ai Bistrot: https://fb.me/e/12bS1HvxC

27 iulie, Brasov, Breakaway: https://fb.me/e/3Jb9N3GiT

27 iulie, Cluj Napoca, Cluj Hub: detaliile vor fi anuntate curand

10 august, Galati, Torah Events: https://fb.me/e/HIcr0c5h

Am experimentat pe propria piele cum e sa fac un lucru de unul singur si apoi cum e sa il fac alaturi de o comunitate. Am observat ca puterea si energia grupului depasesc suma capacitatilor fiecarui membru individual. Alaturi de oameni cu care am aceleasi valori, pot concretiza proiecte si avea rezultate cu mult peste ceea ce as face pe cont propriu, de aceea este important pentru mine sa construiesc o comunitate la Targu Mures.” a declarat Alex Ardelean, ambasador NO.MAD la Targu Mures

“De un an de cand m-am mutat in afara Bucurestiului, am redescoperit puterea si importanta comunitatii. Mi-a fost mult mai usor sa ma integrez si sa ma simt acasa tocmai pentru ca am avut alaturi persoane care treceau prin experiente si provocari similare. Am invatat unii de la altii, am facut schimb de resurse si recomandari, am construit impreuna. Un scop si un drum comun pot face procesul de acomodare mult mai placut. Mi-am dat seama ca toate aceste beneficii resimtite in plan personal ar fi utile si in lumea antreprenoriatului, care poate fi destul de singuratica. Vreau sa contribui la crearea unei comunitati locale de business unde primeaza conexiunea si valorile comune, ca din energia colectiva sa ne putem alimenta si sprijini visele reciproc.” Olivia Sandu, ambasador NO.MAD in zona Ilfov.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe pagina de Facebook NO.MAD: https://www.facebook.com/nomadtalksro

Despre NO.MAD

Comunitatea NO.MAD a fost infiintata in 2018 de Iunieta Sandu, specialist in comunicare, din dorinta de a nu se mai simti singura pe acest drum. Dupa cinci ani de activitate,

comunitatea NO.MAD Talks numara astazi 10.000 de membri, care sunt activi in grupul nostru Facebook Freelanceri NO.MAD Talks si pe site-ul www.nomadtalks.ro.