Comunitatea LaLeagane și Shadow Events vă invită la LaLeagane LAN Party, care se va desfășura în perioada 13 – 19 iunie.

Adună-ți echipa și vino alături de noi să ne iei premiile pe care le-am pus la bătaie! LAN-ul va fi de data aceasta pentru jucătorii de CS:GO, iar premiul cel mare, pentru locul I, va fi de 1000 de euro. De asemenea, vom avea și alte premii oferite de GenesisG2A, PC Madd,Those Awesome Guys și Discovery Arena în valoare de peste 1500 de euro.

Nu ești jucător de CS:GO sau nu ai reușit să-ți faci echipă? Nicio problemă! Te invităm să privești meciurile live sau să te înveselești cu prietenii la o partidă de board-games. Vei găsi un total 30 de board-games (Catan, Activity, Dixit, Saboteur, Carcassonne, Urzeala Tronurilor, etc) oferite de CBG pe care le poti încerca.

Mai multă distracție vei găsi la standul PC Madd, care te vor aștepta cu mult îndrăgitele produse Alienware.

Nu vor lipsi tombolele cu premii pentru participanți. Tot ce trebuie sa faci, este să fii prezent la faza offline a evenimentului, care va avea loc între 18 și 19 iunie la Discovery Arena și să te înscrii la tombolă.

Mai multe detalii despre eveniment, înscrieri și regulament le găsești pe www.laleagane.ro și pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here