luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipCompania Microsoft lansează primul său laptop

Compania Microsoft lansează primul său laptop

Microsoft a lansat primul laptop produs de companie, numit Surface Book, cu ajutorul căruia speră să atragă utilizatorii către cloud computing. Dispozitivul este văzut ca un competitor pentru direct MacBook Pro. Tot în cadrul evenimentului, Microsoft a lansat două noi smartphone-uri: Lumia 950 și Lumia 950XL și o nouă tabletă: Surface Pro 4.

Anunțul neașteptat demonstrează că Microsoft ia în serios nu doar producția de tablete, dar și de laptopuri. Este un efort prin care Microsoft vrea să devanseze Apple şi Google, care au lansat recent dispozitive mobile premium

Surface Book poate funcționa și ca tabletă, întrucât tastatura este detașabilă. Din punct de vedere tehnic, Surface Book are o diagonală de 13,5 inci, o rezoluție de 3000:2000 pixeli cu o densitate de 267 ppi. Datorită procesorului i7, care a fost creat special pentru acest lap-top, a trackpadului de sticlă și a bateriei cu o autonomie de 12 ore putem spune că Surface Book este un laptop de ultimă generație. De asemenea, ecranul este sensibil la atingere și poate fi utilizat și cu ajutorul unui Surface Pen. Laptop-ul are două intrări USB și SD card, iar tastatura este ergonomică și iluminată de fundal.

12

Pentru că nu au rezistat tentaţiei, oficialii gigantului din Redmond au ţinut să menţioneze că este de două ori mai rapid decât un MacBook Pro. Mai mult decât atât, se pare că noul laptop a fost dezvoltat ca un competitor direct pentru MacBook Pro de la Apple, iar oficialii Microsoft au avut multă grijă să sublinieze acest lucru în prezentarea sa.

13

Prețul noului laptop începe de la 1500 de dolari, dar poate varia în funcție de specificațiile dorite (configuraţiile de top vor ajunge cu uşurinţă la 2700 de dolari). Precomenzile au început deja, iar produsul se va livra începând cu 26 Octombrie.

14

Ție cum ți se pare noul laptop de la Microsoft?

Sursă poze: windowscentral.com

Articol scris de: Ana-Maria Baciu

Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular