Compact : concert extraordinar în Hard Rock Cafe pe 5 iunie

0
33
afiș Compact

Pe 5 iunie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formației. La 4 bilete FĂRĂ LOC cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în coș și plătești doar 3!

Vino la Hard Rock Cafe să asculți „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Ești totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales” dar și cel mai recent hit al trupei Compact „La mulți ani, iubirea mea”, piesa cu cu sute de mii de vizionari pe Youtube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Prețul biletului include o bere oferită de Carlsberg!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– VIP: 80 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 55 de lei, cu loc la masă în sală 
– Fără loc: 55 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.