afis Comedy Club

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central, începând din această toamnă. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

Episodul 6 îl aduce pe scena Comedy Club pe Radu Isac, pregătit să le vorbească celor din sală, cu umor, despre obsesia românilor pentru gramatică. George Adrian va vorbi despre un subiect familiar lui: despărțirile amoroase.

El povestește că a fost părăsit de atâtea ori că încât atunci când aude „Trebuie să vorbim!” se sperie. Claudiu Popa un număr despre stand-up și despre lucrurile care i s-au întâmplat în ultima perioadă.

Promoul pentru episodul 6 poate fi vizionat aici.

În cel de-al cincilea episod, publicul a putut asculta glumele celebrului Teo inspirate de întâmplări din aeroport. Victor Bâra a vorbit despre mersul la sală și despre lipsa lui de experiență atunci când vine vorba de vinuri. Teodora Nedelcu a povestit publicului, într-o notă veselă, despre copilăria ei și noua relație.

Toate numerele de stand up prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.