Comedii de văzut până la finalul anului

Comedii de văzut până la finalul anului

Pe principiul ,,Nu lăsa pe mâine ce poți să vezi azi”, luna noiembrie și decembrie pregătesc câteva premiere de filme de comedie, de la care nu trebuie să lipsim. Fiindcă mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, filmele abundă deja cu teme petrecute în jurul sărbătorii. Petreceri, dans, jafuri, aventuri împreună cu familia sunt doar câteva din abordările noilor comedii, care, cu siguranță, îți vor stârni hohote de râs.

giphy

 Almost Christmas

Durată: 112 minute

Regia: David E. Talbert

Data de lansare: 11.11.2016

Distribuție: Danny Glover, Mo’Nique, Jessie Usher, Omar Epps, Gabrielle Union, Kimberly Elise.

Descriere: Walter Meyer (Danny Glover) este un pesionar mecanic care și-a pierdut în urmă cu un an marea lui iubire. O dată cu apropierea sărbătorilor, acesta își invită fiicele: Rachel (Gabrielle Union) și Cheryl (Kimberly Elise) și fii: Christian (Romany Malco) și Evan (Jessie T. Usher) pentru a sărbători în familie. Nu mult îi ia bietului Walter să realizeze că numai un miracol de Crăciun i-ar putea face copii și restul familiei să poată conviețui timp de cinci zile sub același acoperiș.

The Edge of Seventeen

Durată: 102 minute

Regia: Kelly Fremon Craig

Data de lansare: 18.11.2016

Distribuția: Hailee Stemfeld, Kyra Sedgwick, Woody Harrelson, Blake Jenner

Descriere: Toată lumea știe că nu e ușor să fii adolescent, iar asta nu este o excepție nici pentru liceeana Nadine (Hailee Steinfeld), care e la culmea rușinii, când fratele mai mare, Darian (Blake Jenner), începe să iasă cu prietena ei cea mai bună, Krista (Haley Lu Richardson). Nadine începe să se simtă mai singură ca niciodată, asta până când întâlnește un adolescent foarte grijuliu, Hayden Szeto, care îi redă speranța că lucrurile nu sunt atât de teribile pe cât crede ea.

Bad Santa 2

Regia: Doug Ellin, Mark Waters

Data lansării: 25.11.2016

Durată: 86 minute

Distribuția: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Brett Kelly.

Descriere: Alimentat de whisky ieftin, lăcomie și ură, Willie Soke (Billy Bob Thornton), se aliază cu acolitul său supărăcios, Marcus, pentru a șterpeli banii unui eveniment de caritate din Chicago, în Ajunul Crăciunului. De-a lungul aventurii li se alătură dolofanul vesel, Thurman Merman, care reușește să scoată din Willie ultimele bucăți de umanitate. Problemele părintești apar atunci când echipa este urmărită de povestea de groază a unei mame, Sunny Soke, care se îngrijește de bar pentru ambițiile găștii, în timp ce, cumva, scade standardele de comportament ale criminalilor.

Office Christmas Party

Regia: Will Speck, Josh Gordon

Data lansării: 09.12.2016

Durată: 105 minute

Distribuția: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn.

Descriere: Cu speranța de a încheia o vânzare și de a-și salva slujbele, doi colegi de muncă, Jason Bateman și T.J. Miller, trebuie să-și adune toți colegii pentru a da cea mai mare și epică petrecere de Crăciun.

The Brand New Testament

Regia: Jaco Van Dormael

Durată: 112 minute

Data lansării: 09.12.2016

Distribuția: Pilli Groyne, Benoît Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens, Yolande Moreau.

Descriere: Dumnezeu există și e un nevrednic. Locuiește într-un apartament din Bruxelles și niciodată nu s-a schimbat de pijamale. Nici comportamentul față de soție și fiică nu e mai prejos. Asta până într-o zi, când fiica acestuia, Ea, s-a săturat de atitudinea tatălui său tiran, iar când prinde momentul potrivit, hăcuiește calculatorul Lui și arată lumii întregi, printr-un mesaj, singurul lucru pe care El îl posedă: data morții fiecăruia.

Întreaga poveste mă duce deja cu gândul la o întrebare destul de picantă: Ce ai face dacă ai ști exact cât timp mai ai de trăit?

La La Land

Durata: 90 minute

Data de lansare: 23.12.2016

Distribuție: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, Emma Watson

Descriere: La La Land, o abordare contemporană a unui musical clasic, spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia (Emma Stone), și a unui carismatic dar arogant pianist de jazz, Sebastian (Ryan Gosling). Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

Și nu în ultimul rând, noi, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, după ce am văzut ultima premieră a filmelor de comedie. 

1472438581876

Sursă: cinemagia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here