De câte ori nu ți-ai imaginat, în drum spre facultate, povestea casei cu vopseaua scorojitӑ?

Voluntari pentru Idei și Proiecte lanseazӑ prima ediție Colorimetrul Cultural, un proiect prin care descoperi, ești premiat și promovat printre cei mai buni studenți iubitori de artӑ și de București.

Ȋntre 10 și 14 aprilie, Colorimetrul Cultural strânge laolaltӑ studenții pasionați de film, fotografie, desen și picturӑ și îi pune fațӑ în fațӑ cu lideri de opinie, inițiatori de proiecte frumoase și specialiști din domeniul cultural-urban pe plan local și internațional, pentru a dezbate și experimenta felurile în care pot lua atitudine prin artӑ.

Așadar, ai ocazia sӑ te înscrii la un concurs pe tema reinterpretӑrii prin artӑ a unei istorii sau povești a Cartierului Cotroceni sau a Cartierului Evreiesc. Poți veni singur sau te poți alia cu alți oameni faini, care îți împӑrtӑșesc pasiunea pentru film, foto, desen sau picturӑ. Lucrarea ta va fi selectatӑ de un juriu specialist și, dacӑ reușești sӑ-l impresionezi, vei participa, timp de 4 zile, alӑturi de alți 44 de finaliști, la ateliere și dezbateri despre potențialul cultural-urban al Bucureștiului și vei explora orașul împreunӑ cu niște oameni grozavi.

Ai șansa ca lucrarea ta sӑ între în ultima etapӑ, care se lasӑ cu premii rotunde: 500 de euro pentru 4 cei mai cei coloriartiști! Nici locurile II și III nu sunt de ici de colo. Pentru acestea, vom oferi premii atractive din partea colaboratorilor  noștri.

Mai mult, vei obține vizibilitatea de care ai nevoie pentru a-ți afirma talentul: îți vom expune opera într-un spațiu public central. Care e acela? Surprizӑ!

Prin talentul tӑu, cultura Bucureștiului poate fi revalorificatӑ!

Dacӑ accepți provocarea și vrei sӑ faci diferența prin artӑ, vino între 10 și 14 aprilie la proiectul-manifest. Gӑsești formularul, alte idei și inspirație aici . Fii pe fazӑ, sӑ nu te prindӑ 6 aprilie fӑrӑ lucrarea trimisӑ!

Colorimetrul Cultural este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparține organizației VIP România.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14  ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Persoana de contact: Adina Ardeleanu

Telefon: +40755 522 709

E- mail: adina.ardeleanu@vipromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here