COLOR prezintă KiNK, DANNY DAZE și KHIDJA

0
313

Pe 28 februarie, Absolut Color aduce din Sofia și Miami direct în scena electronică bucureșteană pe talentatul KiNK și pe eclecticul Danny Daze, într-o întâlnire ce cu siguranță trebuie luată în calcul.

Cei doi experți vor împărți seara, alături de Khidja la Guesthouse, împărtășind cu entuziaștii genului o mostră din experiența celor mai celebre cluburi din lume. Cu un arsenal impresionant de echipamente audio de studio, KiNK își manifestă intenția de a explora granițele electronicului. Alături de el, techno-connaisseurul Danny Daze își exprimă obsesia pentru muzica dance într-un set Detroit techno și miami base cu influențe latine, explicate de originile sale cubaneze.

Vom începe noaptea cu sunetele balearico-ambientale al băieților de la Khidja, ce le-au adus o proaspătă lansare prin casa de discuri berlineză Love on The Rocks.

În ultima zi de februarie, începând cu ora 22:00, la Club Guesthouse, Absolut Color face toate aranjamentele necesare pentru a ne lua rămas bun de la anotimpul hibernal cum se cuvine. Prețul unui bilet este 30 de lei până la miezul nopții și 40 de lei după aceea.

KiNK (LIVE)

http://pbpm.net/

https://www.facebook.com/KiNK303

https://soundcloud.com/KiNK

Strahil Velchev sau KiNK pentru consumatorii de electrose numără printre cei mai solicitați remixeri și producători de muzică house la momentul actual. Piesele sale ies în evidență cu ușurință în orice club, fiind incomparabile în mediul foarte competitiv al muzicii electronice. Abilitatea sa magică de a scoate ce este mai bun din cea mai recentă aparatură de mixaj, remodelând sunete „clasice”, justifică nașterea fenomenului KiNK, însă acesta este doar începutul.

Originar din Sofia, Bulgaria, KiNK s-a remarcat doar prin forțe proprii, iararta creată de elîn fața audienței sau în studio este un organism viu care se reinventează neîncetat. Împreună cu senzația acid-house britanică Neville Watson, KiNK a lansat la celebra casă de discuri Rush Hour din Amsterdam piese extrem de apreciate, ca „Inside Out” și „Full Flight”. Succesul uriaș de care s-au bucurat acestea în 2008 i-a asigurat lui KiNK o apariție în emblematicul Panorama Bar din capitala muzicii electronice Berlin. A urmat în mod firesc un lung șir de seturi live bombastice, care l-au poziționat pe locul 3 în Top 20 live acts Resident Advisor din 2013, aducându-i și mai multe show-uri pe scena internațională.

Seturile live ale lui KiNK dețin cheia spre înțelegerea modului în care el funcționează ca artist în studio, acestea epatând strict în materie de sunet. Tot ce folosește este un set up de mixere, aparate și controlere, dar fiecare atingere de buton produce un rezultat sonor remarcabil. De multe ori, el oferă o consolă publicului, incorporândaportul acestuia la set în timp real. Hiperactiv, dar ținând sub control ritmurile care fac publicul să vibreze, KiNK și-a dezvoltat capacitatea de a da naștere unor sunete cu care anumiți artiștilor nu s-ar putea mândrinici după săptămâni de lucru asiduu în studio. Este vorba de această „credibilitate a sunetului” care stârnește dragostea pentru KiNKoriunde mixează.

DANNY DAZE

https://soundcloud.com/dannydaze

http://www.residentadvisor.net/dj/dannydaze

www.twitter.com/dannydaze

DJ și producător lăudat pentru versatilitatea sa, Danny Daze continuă să întreacă așteptările tuturor cu un sunet unic,originar în detroit techno, italo-disco și miami bass. Selecția plină de libertate și stilul vivace de mixaj garantează publicului lui Daze o experiență muzicală în care totul este permis.Fie că mixează singur sau cot la cot cu alt DJ, așa cum adesea preferă, el creează ritmuri ce ilustrează un itinerariu muzical foarte bogat.

La doar 14 ani, cufundat în culturabreakdancer-ilor din Miami, Daniel Gomez a adoptatpseudonimul Daze la sugestia mamei sale, pe timpul când își făcea mâna pe un set-up cumpărat chiar de ea, punând muzică la nunți. Tot ceea ce câștiga pe atunci era canalizat în achiziționarea de viniluri pentru petrecerileunde mai mixa din când în când. Seturile ezoterice ale lui Danny Daze au atras repede comunități loiale de fani. Din dorința de a trece la nivelul următor, Danny începe în 2004 să producă primele sale piese pe un Fruity Loops piratat, iar în 2005, pornește o casă de producțietechno. În 2011, împreună cu rebelul DJ și producător Louisahhh, Danny Daze se bucură de un succes răsunător cu „Your Everything”, care aterizează în mai multe topuri celebre de final de an.

Descris de Michael Mayer ca având un sunet „dur și muscular”, Daze continuă să colaboreze cu nume marcante ale muzicii electronice ca Maceo Plex, Daniel Avery, Tiga, Jori Hulkkonen, Gui Boratto și Jimmy Edgar. În 2014, în timp ce își face veacul la Berlin, lansează mai multe single-uri și remixuri, inclusiv giuvaiere muzicale ca“Dark Beat”a lui Murk, „Take Control” a lui Gui Boratto și trei single-uri – Silicon, Freeze și Flange. Daze a găsit inspirația în munca unor artiști diverși, printre care Outkast, Trent Reznorde la Queens of Stone Age, Little Dragon și Ruxpin, dar și regizorul Gaspar Noe sau pictorul Mondrian. Cea mai recentă creație este chiar single-ul „Drowning”, lansat prin casa de discuri Omnidisc împreună cu promițătorul Deroboter la începutul lunii februarie.  Abordare radicală a lui Daze la păstrarea integrității sale muzicale în timp ce sparge barierele ei poate părea volatilă, dar nu este întâmplătoare. „Tot ceea ce fac vine din interior. Nu este mare diferență între Daniel Gomez și Danny Daze.”

BILETE

30 de lei – până la ora 00:00
40 de lei – după ora 00:00

DETALII

Data: Sâmbătă, 28 februarie 2015
Ora: 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locatie:Club Guesthouse
Adresă: Str. Popa Nan nr.82
Acreditări presă /parteneriate: alina@coloring.ro
Informații: mihai@coloring.ro

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/852461511477715/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.