luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipColectia primavara-vara pentru barbati

Colectia primavara-vara pentru barbati

tumblr_n0j54lwE711rs9q8ho1_500

„Guys don’t need a lot of choices, they need the right choice.”- Sid Mashburn. Un principiu valabil atât în viața personală cât și în ceea ce privește moda. Necesitatea de a-și forma un stil care să îi definească și totodată în care să se simtă bine poate părea uneori o sarcină mult prea complicată. Nici moda nu mai este ce a fost. În ziua de azi schimbăm stilurile mai repede decât putem schimba un canal TV. Dacă într-o zi se poatră stilul clasic, elegant, mâine, blugii rupți, tricourile cu imprimeuri și diverse mesaje fac legea. Este greu să ții pasul cu moda și înțeleg frustrarea voastră, băieți, când vine vorba să vă alegeți hainele, să probați, să vă plimbați prin magazine fără să știți exact ceea ce căutați. Vă propun să îi urmărim pe cei care dau tonul în modă pentru a vă putea face o idee despre clasa, rafinamentul și atitudinea pe care trebuie să o emane un bărbat. NOTA BENE! Nu vă îndemn nicidecum să mergeți la unul dintre magazinele creatorilor de modă de mai jos, departe de mine gândul acesta. Să priviți, să analzați și apoi să alegeți ceea ce vi se potrivește este tot ceea ce trebuie să faceți!

1. PHILIPP PLEIN Men Fashion show Spring/Summer 2014. Bărbatul Philipp Plein este îndrăzneț, încrezător, se diferențiază în mulțime prin atitudinea sa, se simte bine atât în culori precum roșu, albastru, dar și în clasicele alb și negru. Îmbină minunat stilul lejer, comfy, cu cel clasic.

2. Versace Spring/Summer 2014 Show. Casa de modă Versace ne arată că un costum nu trebuie să fie inconfortabil. Vedem din lejeritatea cu care pică materialul că poți să fii îmbrăcat la patru ace și să te simți comod. De asemenea galbenul, verdele, maroul și portocaliul sunt culorile cu care defilează anul acesta bărbatul Versace. Și o face foarte bine!

3. John Galliano Men Spring/Summer 2014 Show. Galliano pune foarte mult accent pe comoditate. După cum o să puteți observa, hainele exagerat de largi, în combinații inedite de culori vor face deliciul sezonului acesta. Roșul aprins, albastrul, galbenul, dungile orizontale vor fi vedetele anului.

4. LOUIS VUITTON Spring Summer 2014. Louis Vuitton se întoarce de unde a început totul și anume la stilul clasic. Culorile gri, albastru, maro pun în valoare bărbatul Louis Vuitton. De asemenea, carourile joacă și ele un rol important.

5. Hermes | Spring Summer 2014. Finețea bărbatului Hermes este inconfundabilă. Se observă siguranța cu care defilează în culorile clasice, croiala perfectă pe care o vezi de la mile distanță, care îl face un model demn de urmat.

6. The sharp elegance of the new Roberto Cavalli Gentleman. Dacă un lucru știe să facă Roberto Cavalli, acela este să impresioneze prin atenția pe care o conferă detaliilor. Și cu toții știm că detaliile fac totul. Eleganța ieșită din comun a bărbatului Cavalli va impresiona pe oricine.

7. Etro Men Spring/Summer 2014 Show. Stilul latino nu se lasă nici el mai prejos. În culorile alb, maro, împreună cu nelipsitul sombrero, bărbatul Etro Men domină podiumurile de anul acesta. Însă nu poate fi un bărbat latino fără o cămașă de un roșu caliente. Am dreptate?

8. PRADA SPRING/SUMMER 2014 MENSWEAR. Pentru că primăvara înseamnă multă culoare, Prada a decis să opteze pentru imprimeuri florale anul acesta. Culorile îndrăznețe și dinamismul îl caracterizează pe acest bărbat.

9. Giorgio Armani – 2014 Spring Summer – Menswear Collection. Armani nu se dezminte nici în 2014. Reușește să facă o colecție deosebit de elegantă în care acest cuvânt capătă un nou înțeles. Veți vedea de ce!

 Sursă foto: tumblr.com

Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular