sâmbătă, septembrie 30, 2023
Recrutare IQool
AcasăComunitateEvenimenteCODRU Blood Rhythm: Donează sânge și primești invitație la CODRU Festival 2023!

CODRU Blood Rhythm: Donează sânge și primești invitație la CODRU Festival 2023!

CODRU Festival îi invită eroii care salvează vieți să se implice, să doneze sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival în această vară.

Dacă mergi să donezi sânge la Centrul de Tranfuzie Sanguină din Timișoara, str Martir Marius Ciopeg  nr 1, între 20 iulie – 5 august, vino cu adeverința de donator până la 20 august CODRU Urban Garden (Cazarma U, Piața Mărăști nr.1, de miercuri – duminică 12:00 – 23:00) să îți ridici accesul de o zi la festival.

Ne dorim să venim în ajutorul cadrelor medicale și să le oferim donatorilor o bucurie. Din păcate România are cei mai puțini donatori din Europa, motiv pentru care orice campanie de donare de sânge este binevenită pentru a salva cât mai multe vieți, iar noi vrem să dăm o mână de ajutor”, a spus Victor Balaniuc General Manager CODRU Festival.

Vă rugăm să citiți aici regulile pe  care trebuie să le respectați înainte să mergeți să donați sânge și programul Centrului de Transfuzie: https://www.ctstimisoara.ro/doneaza/.

„Este nevoie de 120 de donatori pe zi ca nevoie de sânge să fie acoperită, însă din păcate numărul este mai mic. Vara, mai ales, sunt multiple cazuri grave care vin la unitățile de primiti urgențe ale aspotalelor, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru că boala nu își ia concediu”, a adăugat Rodica Lighezan, Director al Centrului Regional de Tranzfuzie Sanguină Timișoara.

Prin această campanie încurajăm spiritul civic și participarea la evenimente culturale. Ediția CODRU Festival 2023 aduce artiști renumiți internațional din toate genurile muzicale. Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, Șatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock și Alex Super Beats sunt primii artiști care vor cânta pe cele cinci scene din Pădurea Bistra.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular