De fiecare dată când vine sezonul cald, noi, fetele vrem să arătăm mai bine ca niciodată, să avem haine „la modă” și accesorii „preţioase”, însă, în general, cel mai important aspect este părul sau podoaba noastră capilară. Fie că îl vrem lucios, lung, drept sau ondulat, principala cerință este să fie la modă! Ca în fiecare vară, se lansează noi tendinţe, câteva coafuri sunt în topul preferințelor, iar noi trebuie să fim în pas cu schimbarea. Așa că haideți să descoperim cele mai râvnite coafuri pentru vara lui 2015!  

 1. Ponytail lejer 

GettyImages-173788861-683x1024

Denumită și coada de cal, această coafură nu dispare din trend-uri niciodată. Fiind foarte ușor de făcut și foarte ușor de purtat, potrivindu-se cu orice ţinută, elegantă şi totodată jucăuşă, coafura este agreată de toate fetele care vor un look deosebit și foarte rapid. De asemenea, putem să ne jucăm cu aspectul cozii și să îi dăm un plus de volum sau chiar să o împletim, pentru o notă mai sofisticată.

2. Beach waves 

Long-Beach-Waves

Un nou mod de a-ți aranja părul pentru o ieșire la plajă a apărut. Buclele ciufulite cu aspect natural se poartă de minune sezonul acesta, mai ales dacă ai părul în tonuri de blond. În plus, acest stil îți va oferi un aer sexy, perfect pentru plajă! Dacă ţi-ai propus să furi nişte priviri, ştii ce ai de făcut!

3. Împletituri 

impletitura

Un trend care nu moare niciodată și se potrivește fiecărui sezon, în special vara, este cel bazat pe împletituri! Fie că ai părul lung sau scurt, fie că vrei să îl prinzi sau nu, împletiturile vor da mereu un efect boem și plin de mister. În mare vogă în această vară sunt cocurile pline de împletituri delicate. Le poţi asocia cu o ţinută lejeră şi colorată, potrivită pentru o plimbare de seară sau cu o rochiţă elegantă, la un eveniment fancy. Merită să încerci!  

4. Wet look 

LOP_ART_1169_Left

Am lăsat pentru final cel mai în vogă trend în materie de coafuri pentru vara aceasta: wet look! Sexy și atrăgător, aspectul ud al părului lăsat pe spate scoate toate trăsăturile în evidență. În plus, lookul umed ne lasă să conturăm un machiaj care să ne scoată și mai bine în evidență ochii și buzele. Cu siguranță o coafură care atrage toate privirile! Într-adevăr, e nevoie de mai mult curaj şi îndrăzneală pentru a adopta acest look, dar niciodată nu e prea târziu să ieşi din zona ta de confort!

Acum că dispunem de toate noutățile în materie de hairstyle, zic să dăm startul unei veri incendiare şi să ne jucăm cu părul nostru!

Sursă foto: editorschoice.ro, hairworldmag.com, crysbeautyspa.com, lorealparisusa.com, modapebune.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here