miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăBZN - Grand Finale Tour 22 iunie 2019 Cluj-Napoca

BZN – Grand Finale Tour 22 iunie 2019 Cluj-Napoca

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai îndrăgite voci din Țările de Jos – Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN – va avea oprire în orașul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalentă.

 

Jan Keizer & Anny Schilder, adevărați ambasadori ai turismului românesc, s-au îndrăgostit nebunește de ia românească, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei naționale pe care o vor purta în semn de respect și cu efuziune pentru toți fanii români.

“Această bluză minunată va fi prezentată oriunde vom călători în lume, ca port tradițional românesc”, au declarat artiștii în perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci când au remarcat cu uimire frumusețea și puritatea iei noastre.

 “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera sunt doar câteva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregătesc pentru concertul din 2019!

De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretată de Jan & Anny alături de regretatul Dan Spătaru va putea fi ascultată pentru prima oară, live, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Melodia și videoclipul au fost lansate, oficial, la București, în anul 2014.

În urmă cu doi ani, BZN s-a găsit în turneu în Africa de Sud și au susținut peste 100 de concerte în Belgia și Olanda. Tot în 2017, au călătorit în Grecia alături de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

  Biletele pentru concertul BZN “The Grand Finale Tour”, 22 iunie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, se găsesc la următoarele categorii:
  • CATEGORIA VIP – 396 lei
  • CATEGORIA I – 336 lei
  • CATEGORIA II – 296 lei
  • CATEGORIA III – 196 lei
  • CATEGORIA IV – 96 lei

IMPORTANT! Acest turneu de adio al celor de la BZN oferă un PACHET LIMITAT de bilete la PREȚ PROMOȚIONAL (-50% din prețul biletului întreg)!!

Vă invităm să profitați de acest pachet începând de astăzi, prețurile pentru cele cinci categorii de bilete fiind după cum urmează:
  • CATEGORIA VIP – 396 lei  – 198 lei
  • CATEGORIA I – 336 lei – 168 lei
  • CATEGORIA II – 296 lei – 148 lei
  • CATEGORIA III – 196 lei – 98 lei
  • CATEGORIA IV – 96 lei –  48 lei

Rețeaua iabilet pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Aici lista completă pentru orașul dumneavoastră: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, vă rugăm să contactați firma de ticketing pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2213884661968334 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

RELATED ARTICLES

Most Popular