Club des Belugas revine la București pe 23 octombrie cu un concert live sprijinit de Wise Trumpets.

Scala Floreasca, un nou spațiu deschis în Parcul Floreasca, găzduiește în această toamnă spectacolul plin de energie al trupei germane Club des Belugas. Cucerind prin ritmuri insațiabile de New Urban Jazz și Brazilelectro, acești muzicieni lansează pe scenă un joc de instrumente, melodii și noi tehnologii care invită la dans și încântare. Concertul live al trupei în formulă cvartet va fi susținut din partea scenei locale de Alt Om, un eclectic selector de muzici romantice.

Porțile Scala Floreasca se deschid la ora 21:00. Biletele, limitate la un număr de 400, sunt disponibile la prețul de 35 de lei.

CLUB DES BELUGAS

http://www.club-des-belugas.com/
www.audiographics.de
https://www.facebook.com/clubdesbelugas
www.chinchin-records.com/#!club-des-belugas/c338

Club des Belugas ia naștere în 2002 în Germania odată cu lansarea albumului “Caviar at 3 a.m.”, iar doar un an mai târziu, se găsește pe locul I în topurile germane cu piesele de pe vinil “Hip Hip Chin Chin” și “Gadda Rio. Acesta este doar începutul ascensiunii pentru pionierii nu-jazzului european.

Explorând cu măiestrie sferele New Urban Jazz, Soul, Jazz, Electro Swing și Chillout Lounge, clubul de instrumentiști, vocaliști și Dj-i fascinează prin reprezentații și formule de prezentare surprinzătoare, adaptate la afinitățile publicurilor pe care le prind în vraja Club des Belugas.

13 ani mai târziu, după 8 albume de studio, 6 single-uri, 2 albume live înregistrate pe CD și DVD, peste 280 de concerte live și o colecție impresionantă de colaborări cu cei mai buni muzicieni ai lumii, succesul trupei Club des Belugas răsună astăzi pe tot mapamondul.

LINEUP:

CLUB DES BELUGAS Live Band (DE)
Alt OM (RO)

BILETE:

– Pret: 35 lei
– Limitate la un număr de 400
– Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Tomtix.ro.

DETALII:

DATA: Vineri, 23 octombrie 2015
ORA: 21:00
LOCAȚIE: Scala Floreasca
ADRESĂ: Bd. Mircea Eliade nr.16

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1033686113348772/

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here