duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSVEZI ce clip de pe YouTube a spart recordul Gangnam Style

VEZI ce clip de pe YouTube a spart recordul Gangnam Style

Timp de aproape 5 ani, clipul de pe YouTube al melodiei Ganganm Style a lui PSY a deținut supremația la vizualizări. Recordul Gangnam Style a adunat nu mai puțin de 2,896,122,527 vizualizări.

Cred că nimeni nu se gândea până acum un an că vreun videocplip poate parge recordul Gangnam Style de pe YouTube. Paul Walker, unul dintre protagoniștii seriei Fast & Furios a murit pe 30 noiembrie 2013 după ce s-a izbit de un stâlp pe autostradă. Mașina condusă de un prieten de-al lui avea aproximativ 160 km/h. Fiind unul dintre cei mai iubiți actori din lume, vestea aceata a întristat o planetă întreagă. Drept urmare, în al șaptelea film din seria Fat & Furios, care se filma deja la acea vreme, producătorii au filmat restul filmului cu ajutorul fratelui său și a graficii computerizate extrem de avansate. Acest gest a fost ca un fel de tribut sau omagiu adus marelui actor, regretat de o lume întragă.

Melodia care a creat cea mai mare emoție în rândul fanilor din soundtrack-ul filmului a fost See You Again a lui Wiz Khalifa în featuring cu Charlie Puth. Apărută acum aproximativ 2 ani, aceasta a crescut foarte repede în topuri, atingând peste 1 miliard de vizualizări în mai puțin de un an. Toți se gândeau că ar putea să depășească chiar recordul Gangnam Style, însă drumul era lung. Ei bine, după 2 ani și 3 luni de la apariție, See You Again a devenit în sfârșit clipul care a spart recordul Gangnam Style de pe YouTube.

 Sursă foto: youtube.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular