BATTLE ON ARENA SHOWCASE pe CIRCUS STAGE, la Romexpo

0
106
CIRCUS STAGE la The Carnival

Freestyle Family (organizațialui AFO) și NOA Events prezintă BATTLE ON ARENA SHOWCASE, o scenă nouă pentru Romania, unde cele mai fresh sound-uri pot fi auzite, cei mai fresh artiști pot fi văzuți și cele mai tari concursuri la care poți participa (breakdance, beatmakers, mc battle).

Toate astea pe CIRCUS STAGE la Romexpo.

CIRCUS STAGEStartul serii va fi dat de DJ Grigo, începând cu ora 17:00.

De la 17:30, cei de la 7 TO SMOKE vor readuce conceptul de Breakdance Battle.

Romanian Bboys este comunitatea locală a dansatorilor de breakdance, care susține noua generație pentru a participa în viitor la Youth Olympics. În 2019 a fost prima Olimpiada de Tineret care a inclus și acest dans printre celelalte sporturi alternative.

Între 18:30 și 19:30, NERUB și SIBERIA ne bat live instrumentale pentru toată comunitatea de Beatmakers din Romania și fanii ei.

Imediat după aceștia, scena va fi ocupată de FREESTYLE SHOW. Un concert cu instrumente LIVE și cei mai buni MC din țară (Afo, Motanu, Gazah, Breloc, Rafa, Micha, Pietonu, Chinezu, Tibal, Ciprian, Fubuki). Se va face o demonstrație “a la carte” de Freestyle (rime pe loc) în care protagonistii vor interacționa inclusiv cu publicul.

De la 20:30 vom avea parte de concert CELULA DE CRIZA &MOTANU’, iar seara va fi închisă de NANE, IAN & AZTECA și DJ SAUCE.

Mai multe informații pe www.thecarnival.ro