Iubitorii de plimbări lungi prin parc au acum un nou motiv să o facă! Primăria Municipiului București, prin CreArT, va organiza, de vineri până duminică, în perioada 24 mai-14 septembrie, evenimentul CinePark: filme în aer liber, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle).

cinema_63077000

Acest eveniment este destinat atât adulţilor cât şi copiilor. Publicul va putea viziona filme artistice de toate genurile, iar sâmbăta și duminica vor fi puse și filme pentru copii.

Programul evenimentului din Parcul Herăstrău, care se va desfășura în fiecare weekend, din 24 mai până pe 14 septembrie, este următorul:

Vineri
ora 19:30 – film artistic.

Sâmbătă
ora 18:00 – film de animatie pentru copii;
ora 19:30 – film artistic.

Duminică
ora 18:00 –film de animatie pentru copii;
ora 19:30 – film artistic.

Evenimentul este originar din Austria, sub denumirea de ,,Cinema Under the Stars”, care se desfăşoară în fiecare an, fiind demarat într-un parc din Viena, în 1996, pentru a celebra crearea cinematografului.
Accesul publicului în cadrul evenimentului „CineParK” este gratuit, însă organizatorii anunță că licența pentru filmele ce vor rula este tip umbrelă, astfel încât nu pot anunța de dinainte ce film va fi proiectat. Va fi anunțată însă tematica filmelor ce vor fi proiectate în fiecare week-end care urmează.

Sursa: aici.
Foto: lahainashores.wordpress.com

 

Adelina Onea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here