Cinema Drive-In!
Cinema Drive-In!

Clujeni iubitori de filmele vechi vor putea privi un film cinematografic direct dintr-o mașină.

Proiectul cunoscut sub numele Cinema Drive-In! plănuiește să deschidă cinema-ul în data de 19 iunie. În prima fază, pe ecranul enorm vor rula filme din anii ’70, ’80 și ’90. Programul va fi pe trei zile, în weekend mai exact, timp de trei săptămâni. Serile de vară din luna iunie vor fi umplute de ore în mașină în fața unui ecran imens de cinema.

Unul dintre organizatori evenimentului a declarat :,, Cinema-ul se va deschide din 19 iunie. Încă nu știm exact ce filme vor rula. Ne gândim la acest aspect. Ce pot să vă spun este că, timp de trei săptămâni, vom avea filme din anii ’70, ’80 și ’90, în weekenduri”

Programul de filme ce vor fi proiectate nu a fost încă anunțat, dar experiența ce urmează promite să fie una unică.

Se plănuiește o extindere a proiectului în cazul în care acesta are succes în cele trei săptămâni de probă

În cazul în care acest proiect intră în atenția publicului, se plănuiește o extindere pe o perioadă mai lungă de timp. Se vor introduce în program și filme de actualitate, majoritatea filmelor fiind capodopere care au avut un impact în lumea cinematografică.

Unde se află locația pentru Cinema Drive-In! ?

,,Momentan suntem în tratative pentru o locație cât mai bună pe care o vom anunța imediat ce se va concretiza totul” a declarat inițiatorul proiectului pentru cluj24.ro

Cert este faptul că în data de 19 iunie, clujenii se vor putea bucura de atmosfera cinematografică chiar din propria mașină. Normele de distanță socială impuse vor fi respectate, ceea ce face această experiență cu atât mai încântătoare. Având în vedere cadrele din filmele americane în care această idee de cinema Drive-In era prezentată ca fiind foarte atractivă. Experiența pe viu este una binevenită de către viitori participanți la eveniment.