miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberCine sunt artiştii care vor concerta la UNTOLD 2017

Cine sunt artiştii care vor concerta la UNTOLD 2017

Cine sunt artiştii care vor concerta la UNTOLD 2017

UNTOLD este, începând cu anul 2015, cel mai aşteptat eveniment al fiecărui an. El s-a dovedit a fi un real succes până la a treia ediție, care are loc în 2017, și poate fi caracterizat drept o experiență care implică prieteni, muzică, dans şi distracţie la maxim!

Ce este şi ce presupune festivalul?

Pentru cei care încă mai au dubii despre ce este şi ce presupune UNTOLD, vă pot spune că este cel mai mare festival de muzică din România. Locul desfăşurării este, ca de obicei, oraşul Cluj-Napoca. Perioada în care va avea loc anul acesta este 3-6 august.

UNTOLD
UNTOLD 2017: 3-6 August

Dacă aţi înţeles detaliile de mai sus, atunci vă pot explica şi ce presupun. Ei bine, nu este nimic complicat! Tot ce trebuie să faceţi este să vă distraţi! Atmosfera va fi întreţinută de cei mai mari artişti şi cei mai buni DJ.

Untold 2017
Distracţia- cuvântul de ordine la UNTOLD

Artişti prezenţi la UNTOLD în 2017

Împătimiţii festivalului transilvănean au parte de veşti mari: noi artişti au confirmat că vor concerta în cele patru zile de spectacol grandios de pe Cluj Arena. Aceştia suntEllie Goulding, Hurts, Example + DJ Wire, Jasmine Thompson, MØ, R City și Tinie Tempah.

Cei șapte headlineri de anul acesta sunt: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki.

UNTOLD
Headlinerii UNTOLD 2017

La scena Galaxy vor mixa Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones, Loco Dice, Solomun și Sven Vath.

Pe scena Alchemy vor urca Andy C, Borgore, Chase and Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set şi Sigma DJ Set.

Acum că ştiţi toate aceste detalii, nu vă mai rămâne decât să vă achiziţionaţi biletele şi să vă găsiţi cazare. Atenţie însă la aceste detalii, pentru că ele pot face diferenţa dintre o experienţă de neuitat şi o catastrofă totală.

Eu vă doresc distracţie la maxim şi zile senine!

 

Surse foto: iote.ro, ziuadecj.realitatea.net, ro.wikipedia.org, actualdecluj.ro

Anca Argatu
Sunt o persoană ambițioasă, calculată, deschisă spre nou și dornică de a scrie și a citi materiale pe teme de interes pentru tineri. Îmi exprim ideile mult mai bine în scris decât oral, tocmai de aceea fac parte din cea mai cool redacție. Îmi place să mă plimb prin parc, să citesc, să inot și să stau la soare cu un frappe alături. Iubesc Grecia pentru plajele superbe și pentru că am sânge de grec în vene şi Bulgaria pentru pârtiile ireal de bune pentru sporturile de iarnă. Restul amănuntelor despre mine le veți afla din articolele scrise cu drag și spor.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular