miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăExpert zoneSănătate și SocialCinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei

Cinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei

Cinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei. #August zilele de vară? Noi am zice că daaa, însă temperaturile ridicate din această săptămână parcă ne împiedică să ieșim din casă. Cu toate astea. oriunde ne-am afla, fie că suntem la mare, la munte, la capitală sau la țară, trebuie să fim foarte atenți la caniculă și să ne protejăm cât mai bine.

Ei bine, ți-am pregătit cinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei. Poate le practici deja, însă un reminder nu strică niciodată.

1.Fă din gustările reci o obișnuință!

Scapă de căldura acestei veri cu băuturi sau fructe reci, Aprovizionează-te cu fructe proaspete. O felie de pepene rece îți va prinde bine la orice oră a zilei, în plus te răcorește și hidratează.

pepene-rosu1

2. Renunță la hainele strâmte și închise la culoare

Încearcă să pui deoparte hainele mulate și pe cele care au o culoare închisă. În schimb, ar fi bine să optezi pentru ținute cât mai lejere, din materiale subțiri. Albul e un must vara pentru toată lumea.

În fond, cel mai important este să te simți confortabil în orice loc te afli, nu?

prima-vacanta-in-cuplu-840x670

3. Trage draperiile! Repede, repede

Dacă ești acasă și e soare, nu îi da voie să intre înauntru. 🙂 Trage draperiile sau jaluzelele. Baricadează tot. Puneți un film, savurează o înghețată, #trebuiesarezist.

Cinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei

4. Dușuri reci și dese – cheia marilor succese

Se pare că dușurile cu apă rece scad instant temperatura corpului, însă apa nu trebuie să fie rece ca gheața, ci doar puțin mai rece ca temperatura corpului tău. Te vei răcori imediat pentru o perioadă bunicică de timp.

Cinci trucuri care te vor ajuta să faci față caniculei

5. Schimbare de look? Da, da, da

Vara e momentul perfect în care să te tunzi sau să realizezi o schimbare de look. Un păr mai scurt va fi cu siguranță mai avantajos în momentele caniculare. Insă, dacă vrei să-ți păstrezi părul lung prinde-l sau împletește-l pentru a evita să îl ții pe ceafă.

Ce alte trucuri pentru a face față caniculei mai cunoști?

sursă info: andreearaicu.ro     sursă foto: googleimages.com, mediafax.ro

Andreea Croitoru
Studentă la Publicitate și Graphic Design, sunt o fire ambițioasă ce luptă mereu pentru ceea ce și-a propus. Îmi place să jonglez cu literele, simt că în scris mă pot exprima cel mai bine. Am o adevărată pasiune pentru călătorii, mi-e drag tare să descopăr locuri noi. De asemenea, cred cu tărie că viața-i frumoasă și merită trăită din plin, de aceea, încerc să mă bucur de fiecare moment.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular