duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipCinci (5) situații când ai tot dreptul să te enervezi

Cinci (5) situații când ai tot dreptul să te enervezi

 Oricât de calmi am fi de obicei, există momente când, cu toată stăpânirea noastră de sine, răbdarea ne este pusă la încercare. Vrem, nu vrem, apar situatii mai mult sau mai putin serioase care ne fac să ne pierdem cumpătul și să explodăm ca un vulcan. Cu toții știm deja cum este când simți cum furia îți iese prin toți porii și oricât de mult am încerca să ne stăpânim, este în zadar. De multe ori probabil că exagerăm și facem din țânțar armăsar, dar iată, totuși, câteva momente în care avem tot dreptul să ne enervăm:

  • Cel puțin măcar o data în viață s-a întâmplat să ne dorim să facem o schimbare în ceea ce privește look-ul nostru, sau doar să ne tăiem vârfurile tocite și să se termine cu o experiență total neplăcută. După ce ne ridicăm de pe scaunul pe care tocmai s-a realizat o nedreptate asupra părului nostru, iar stilista și-a plimbat foarfeca de sus în jos fără nici cea mai mică grijă față de dorințele pe care precizasem că le avem încă de la început, părăsim salonul înjurând de mama focului și jurându-ne că nu vom mai călca prea curând într-un coafor. De fiecare dată e frustrant să fii cobai.

tumblr_inline_mk2jvpKlpX1qz4rgp

  • Când, deși sunt ceva nori pe cer, dar feeling-ul tău îți spune că nu va ploua, cu atât mai mult că se zărește puțin și soarele, dar ai ales să pleci totuși de acasă fără umbrelă. Mai ales daca aveai o întâlnire importantă, sau pur și simplu era una dintre zilele în care părul tău se aranjează de minune, să cazi în capcana unei ploi neașteptate este un lucru care de cele mai mult ori îți pune nervii la încercare.

tumblr_ncbv4uJIyL1s21mdyo1_500

  • Mie personal mi se întâmplă aproape de fiecare dată ca atunci când stau la coadă la supermarket să nimeresc la cea mai lentă casieriță. Casele de marcat pot reprezenta adevărate provocări pentru cei care stau prost cu răbdarea (ca să nu spun cu nervii) și pare că totul se întâmplă exact împotriva ta.

tumblr_n9aqa2d7Zc1qdlh1io1_400

  • Problema alarmei de la ceas va rămâne mereu una dintre acele worst things that could happen. Cel mai rău este că alarma fie uită să sune, fie sună prea târziu fix în zilele în care ai cea mai mare nevoie de punctualitate și exactitate în materie de timp.

tumblr_muxq45nmVU1syplrwo1_500

  • Nimeni nu primește cu brațele deschise vestea că este lăsat baltă într-o zi/seară în care se plănuise o mare ieșire. Nu e nevoie să fie neapărat mult așteptată sau din timp plănuită escapada, ca să te enervezi că prietenii se dau la fund când tu nu ai nici cel mai mic chef să stai în casă, mai ales dacă ești și îmbrăcat/ă, gata de plecare.

tumblr_minemeYwpF1qiahp5o1_250Sursă fotohttps://www.tumblr.com

Madalina Marin
Madalina Marin
Pun mare preț pe vorbe și îmi las cuvintele să danseze în voie. Când scriu nu gândesc, inspirația curge lin prin mine și ajung să aștern pe hârtie șoaptele sufletului. Eu zic că pentru un redactor e important să scrie din suflet, să își încarce cuvintele cu pasiune și astfel toată munca lui e de fapt o artă frumoasă, o capodoperă.
RELATED ARTICLES

Most Popular