Cinci opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger

0
78
opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger

Cinci opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger

Frecvența cu care folosim Facebook-ul și pe fratele său destinat pentru mesaje ne-ar putea crea iluzia că știm mai totul despre cele două aplicații. Dar este oare acesta adevărul? Sigur nu mai există reguli despre ce nu ar trebui să postăm? Am folosit oare tot ce era de folosit în cele două? Mai există opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger?

Răspunsurile la cele trei întrebări variază. Problema pusă de prima dintre ele își va găsi mereu soluții. Ultimele două sunt oarecum interconectate: nu, nu le vom putea desluși niciodată complet. Dar da, există aspecte puțin explorate în cadrul său. Pe acestea le vom și explora în continuare, fiindcă sunt interesante.

  • Payments

Dacă ai rămas dator unui prieten sau unei cunoștiințe, acum ai posibilitatea de a-i da banii înapoi.

Opțiunea apare atunci când îi trimiți un mesaj unei persoane. După trimiterea acestuia, îți va apărea +. Plățile în sine se pot efectua prin apăsarea simbolului în formă de bancnotă și introducerea sumei pe care dorești să o trimiți.

Primirea propriu-zisă a acesteia diferă în funcție de sistemul de operare. În cazul Android, vei fi nevoit să atingi Add Card din cadrul conversației. La iOS, trebuie să selectezi Acceptă Bani.

Retragerea lor de la bancă poate dura trei zile.

  • Games

Aparent, există posibilitatea de a te distra astfel. Facebook Messenger îți pune la dispoziție atât jocuri pentru o persoană, cât și pentru mai multe. Varietatea lor nu este neglijabilă nici la capitolul datei de apariție: poți găsi atât lucruri mai vechi, cât și mai noi.

  • Request a Ride

facebook-messenger-uber-ios-100633765-large

Te afli într-un oraș în care nu te descurci? Nu vrei să apelezi la un taxi? Ai la dispoziție Request a Ride.

Această opțiune îți dă posibilitatea de a apela la Uber sau la Lyft, în funcție de cont și de țara în care te afli.

  • Video Calls

opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger

Dacă singurul loc în care ai Skype este pe laptop….atunci nu te îngrijora. Poți efectua apeluri video și de pe Facebook Messenger. Ele nu te vor costa nimic. Îți vor cere, în schimb, ca tu și partenerul tău de discuție să aveți o bună conexiune la Wi-fi.

  • Group Calls

iTechify-FB-Messenger-Group-Calling

Ultima dintre cele cinci opțiuni mai puțin cunoscute ale Facebook Messenger poate fi găsită ușor. Ea este amplasată chiar înainte de camera foto.

Group Calls îți dă posibilitatea de a intra în conversație cu până la 50 dintre prietenii tăi de pe Facebook. Dar poți să o folosești și ca instrument în cadrul unei afaceri sau în cazurile în care faci parte dintr-un proiect și vrei să fii la curent cu progresul colegilor tăi.

Desigur, nu toate opțiunile de mai sus sunt disponibile la nivel global. Payments poate funcționa doar dacă ai un card de debit emis în Statele Unite, iar Google Maps este singura aplicație care, momentan, permite tuturor utilizatorilor să facă rezervări Uber.

Voi câte dintre opțiunile de mai sus cunoșteați?

surse foto: Messenger, macworld.com, digitaltrends.com, itechify.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.