miercuri, noiembrie 29, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăChristmas spirit – 30 de filme și seriale pe care să le...

Christmas spirit – 30 de filme și seriale pe care să le urmărești în luna decembrie

Spiritul sărbătorilor de iarnă se instalează ușor în casele oamenilor încă de la sfârșitul lunii noiembrie, iar filmele precum „Home Alone” și „The Grinch” sunt vizionate anual de către pasionați până la epuizare. Platformele de streaming video dețin o numeroasă colecție de filme de Crăciun care trebuie urmărite alături de cei dragi în această perioadă.

FILME ȘI SERIALE DE CRĂCIUN:

Klaus

Klaus reușește să lege o prietenie în concordanță cu personalitatea sa egoistă. Acesta este un poștaș producător de jucării pe care trebuie să le livreze în unul dintre cele mai întunecate și reci orașe existente. Dacă vrei să vizionezi o comedie sentimentală alături de familie, acesta este filmul potrivit.

Elves

Un serial nu sună rău când are ca subiect principal vacanța de Crăciun a unei familii care descoperă compania unei simpatice creaturi antice care le supraveghează escapada pe insulă. Ușor de urmărit și captivant – Elves are un singur sezon de 6 episoade scurte.

Holidate

Dacă te simți singur de sărbători poți opta pentru alegerea Emmei Roberts de a fi partenera unui străin pentru tot restul anului și să urmărești evoluția sentimentală pe care aceasta se așteaptă să o aibă. Nimic nu se compară cu o comedie romantică în preajma sărbătorilor de iarnă.

Office Christmas Party

O petrecere tematică în cadrul biroului poate să fie ușor scăpată de sub control atunci când Clay, managerul, exagerează și își pune în aplicare toate ideile pentru a o impresiona pe sora lui și pe unul dintre puținii investitori pe care i-ar putea avea firma sa.

The Princess Switch

Trilogia The Princess Switch are la mijloc povestea unor gemene din lumi paralele care se întâlnesc întâmplător și pun la cale un schimb de roluri. Se va adapta prințesa într-o brutărie și dublura identică a acesteia unei vieți aristocrate?

Home for Christmas

Johanne s-a săturat de comentariile cu privire la viața sa amoroasă pe care familia obișnuiește să le facă în preajma sărbătorilor, așa că inventează existența unui iubit în căutarea căruia pleacă pentru a reuși să le prezinte acestora pe cineva de Crăciun.

The Holiday Calendar

Un fotograf fără loc de muncă moștenește un Advent calendar care ar putea să prezică viitorul, arătându-i pașii către o posibilă iubire. În această peliculă, drama și romantismul se îmbină perfect.

Christmas Flow

Iubirea dintre un rapper faimos și o jurnalistă este drastic pusă la încercare în perioada Crăciunului datorită diferențelor semnificative dintre aceștia. Un întreg sezon din serialul Christmas Flow ne este pus la dispoziție pentru a ne convinge singuri dacă dragostea învinge mereu.

Blown Away: Christmas

Ediția specială de Crăciun a acestui serial ne prezintă 5 artiști care se întorc în fața camerelor să modeleze obiecte de sticlă reprezentative perioadei festive. Unul singur dintre aceștia va câștiga premiul în bani.

A California Christmas

Un om care își pune cariera pe primul loc riscă să piardă cei mai frumoși ani ai vieții. A California Christmas prezintă evoluția sentimentală a unui investitor ce vrea să convingă o familie să-și vândă terenul, având astfel parte de o surpriză.

The Knight Before Christmas

Un cavaler din secolul al XIV-lea este adus de magicele nisipuri mișcătoare medievale în modernismul prezent. O profesoară de științe de la școala din Ohio cade în brațele îndrăgostitului cavaler, oferindu-i un Crăciun de neuitat.

Single All the Way

Peter plănuiește să își viziteze familia de Crăciun și îi cere celui mai bun prieten să ia parte la planul său, prefăcându-se că sunt împreună. Această vizită avea să fie dată peste cap, alături de sentimentele lor.

Holiday in The Wild

Atunci când soțul decide brusc să încheie căsnicia dintre ei, Kate ia hotărârea de a pleca singură în luna de miere pentru a-și găsi scopul în viață. L-a găsit, iar pe lângă acesta a găsit și o posibilă dragoste care să vindece rănile lăsate de trecut.

David And The Elves

Elfii lui Moș Crăciun sunt extrem de solicitați în această perioadă, tocmai de aceea unul dintre ei decide să vină alături de noi, în lumea reală, pentru a experimenta un altfel de Crăciun. Este ajutat de un tânăr băiat ce nu stă pe gânduri când vine vorba de o nouă prietenie, mai ales fiind vorba de un elf.

Robin Robin

O dorință pusă unei stele de Crăciun are să-l învețe pe Robin cine este cu adevărat și cum să zboare după ce a crescut alături de șoricei, considerându-se unul dintre ei.

Sugar Rush Christmas

Un serial dedicat pasionaților de cofetărie și dulciuri ne prezintă două sezoane de suspans în competiția către marele premiu.

Father Christmas is Back

Crăciunul unește și de această dată patru surori puse pe ceartă, iar cum minunile de sărbători nu sunt un mit, tatăl acestora crezut pierdut o lungă perioadă de timp, decide să le surprindă făcându-și apariția în centrul haosului.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Designerul de interior „Mr. Christmas” Bradley lucrează alături de o echipă de elfi în ajutorarea transformării locuințelor unor familii care să se poată bucura de transformări miraculoase în preajma sărbătorilor de iarnă.

Midnight at the Magnolia

Gazdele unui post local de radio își prezintă prietenia sub o nouă formă, convingându-și familia și ascultătorii că sunt împreună în speranța de a-și promova emisiunea.

Christmas Inheritance

Pentru a moșteni compania tatălui său, Ellen trebuie să se întoarcă la rădăcini, în orașul natal, și să învețe ce înseamnă cu adevărat să muncești și să îți aduci aportul într-o asemenea afacere. Iubirea își face loc în viața acesteia și reușește să îi schimbe viziunea asupra vieții.

The Claus Family

Jules urăște sărbătorile de iarnă, însă când bunicul acestuia se îmbolnăvește realizează că e singurul care mai are o șansă de a salva Crăciunul.

Operation Christmas Drop

Dragostea dintre un consilier politic și un pilot al Forțelor Aeriene poate dezvălui tărâmuri magice în care familii izolate primesc cadouri ce cad din avion. Minunile de Crăciun se întâmplă, trebuie doar să crezi.

A Christmas Prince

Crăciunul începe mai repede pentru o jurnalistă ce trebuie să urmărească un prinț care, întâmplător, este în căutare de o regină. Situația este răsturnată și cei doi sunt subiectul acestei serii de filme din 2017 și până în prezent.

Just Another Christmas

Blocat într-o lupă a timpului unde e mereu Crăciunul, un bărbat care urăște sărbătorile de iarnă începe să învețe adevăratele valori și diverse lecții despre lucrurile cu adevărat importante în viață.

Merry Happy Whatever

Un tată extrem de protectiv cu familia sa este mai mult decât bucuros când fiica lui anunță sosirea iubitului său acasă de sărbători. Un întreg sezon de comedie cu aventura familiei poate fi urmărit pe Netflix.

Alien Xmas

Un elf recent pus în postura de angajat face o greșeală majoră când trimite drept cadou de Crăciun un extraterestru, neștiind că planurile acestuia au ca scop distrugerea gravitației de pe Pământ și furtul cadourilor.

Love Hard

După o duzină de relații eșuate, o scriitoare din Los Angeles își găsește jumătatea pe unde dintre aplicațiile de întâlniri online. Un zbor de 4900 de kilometrii o vor aduce la realitate descoperind că a fost înșelată cu niște poze false, în mijlocul Crăciunului.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

La câteva decenii distanță de trădarea unui ucenic, un producător magic de jucării își găsește speranța în blânda și curioasa sa nepoată care apare neașteptat în viața sa.

A Boy Called Christmas

Nikolas, un băiețel tânăr și determinat, își întâlnește destinul într-un tărâm magic, făurit de elfi. Acesta vrea să-și aducă acasă tatăl și cadoul speranței cândva pierdute.

Let It Snow

O furtună de zăpadă decide să atace un mic oraș în toiul Crăciunului, punându-și amprenta pe prieteniile, relațiile și viitorul tinerilor din liceu. Acest film nu e lipsit de romantism, comedie și, bineînțeles, drame adolescentine.

Sursă informații: netflix.com


Citește și: Cadouri inspirate de Crăciun de la un brand românesc

Bostan Oana-Florentina
Bostan Oana-Florentina
Sunt studentă în anul II în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, specializarea jurnalism. Născută în anul 2001 în Bucovina, iubitoare de natură și fotografie.
RELATED ARTICLES

Most Popular