Luna decembrie înseamnă mai mult decât atmosferă festivă, spectacole de luminite colorate, brazi, delicatese și cumparaturi făcute în ritm alert. Înseamnă emoție, daruri și vise împlinite. Dacă visul tău de sfâșit de an este obținerea unui job, te provocăm să te oprești o clipa, să privești cu atenție frumusetea din jur și să te bucuri de oportunitățile de carieră ivite. Dar nu oriunde, ci la târgul de Crăciun Open Doors Genpact: Christmas shopping for jobs @Genpact.

ODGenpact_afis final

Compania GENPACT s-a alăturat inițiativei Inspire Group și te invită pe 11 decembrie, în intervalul orar 10.00-14.00, la sediul său din Bucuresti pentru a interacționa cu ei, pentru a le cunoaște mediul de lucru și pentru a-ți oferi informatii despre oportunitățile de carieră și job-urile disponibile.

Dacă ești vorbitor de limba germană la nivel mediu sau avansat (B2 – C1) și îți dorești să lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii la nivel internațional, înscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-bucuresti/ si cunoaste echipa Genpact!

Implică-te activ în prezentarea pe care o vor susține și fă-te remarcat în fața posibililor tăi angajatori!

Genpact te așteaptă cu “plase pline” de oportuniăți de carieră!