În această primăvară, opt asociaţii studenţeşti din București colaborează pentru realizarea unei noi ediţii a festivalului pentru studenţi CheFest. AS-SAS, ASPSE, Philos, ASCIG, SiSC, ECOTUR, OSE și SSFB aduc festivalul la cea de-a a IV-a ediţie. Ediţia de anul acesta are ca temă contrastul dintre vechi şi nou, tema fiind “Old vs New”.

11207745_1124217787594660_438695641_o

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a şase zile, în perioada 11-16 mai 2015, iar intrarea este liberă. Principalele arii atinse de către proiect în desfășurarea sa sunt următoarele: culturală, profesională, educațională și socială.

Activitățile cuprinse în cadrul ediției actuale variază de la târguri de joburi, traininguri și conferințe, până la seri de literatură, teatru, petreceri tematice și o “vânătoare de comori”. Ultima zi a festivalului se va încheia glorios cu un LAN Party, unde participanţii vor putea alege între jocurile preferate. Astfel, scopul proiectului este de a reuni cât mai mulți studenți din Centrul Universitar București prin intermediul unor activități variate ce vor contribui la dezvoltarea personală, profesională și culturală. Grupul țintă al acestui proiect este reprezentat de studenții universităţilor din Bucureşti, care au preocupări legate de dezvoltarea personală și profesională și care sunt interesați de activități din domeniul cultural.

Pentru mai multe informații despre eveniment, urmăriți-ne activitatea pe pagina noastră de facebook!

Pentru întrebări şi detalii vă stă la dispoziţie:

Coordonator General: Daniel-Cătălin Poţincu

Telefon: 0735 151 649

E-mail: danielpotincu@gmail.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here