CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa

Ai aflat că CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa? Vara vine cu pași repezi către noi, și o dată cu ea se instalează și starea de vacanță. Știm că vremea bună, soarele și căldura îi vor determina pe mulți români să fugă în concediu la mare. Dacă nu dorești să te afli printre aceștia și preferi mai degrabă să te relaxezi în afara țării, atunci următoarea veste te va încânta cu siguranță.

CFR introduce noi destinații, și anume trei orașe turistice, începând cu data de 2 iunie. Zborul cu avionul nu e mereu cea mai ieftină variantă. Dar călătoria cu trenul poate fi chiar distractivă când ești însoțit de un grup mare.

Cele trei locații spre care CFR va pune la dispoziție călătorii directe tur și retur sunt Sofia, Salonic și Istanbul.

Bulgaria – Sofia

Începând cu 2 iunie, trenul spre Sofia va circula zilnic din București Nord. O călătorie dus are prețul de aproximativ 30 de euro la clasa a II-a.

CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa

Turcia – Istanbul

CFR a introdus un tren care va circula zilnic spre Istanbul. Acesta este compus dintr-un vagon cușetă și un vagon de dormit.

Prețul pentru o călătorie dus diferă în funcție de tipul de vagon ales. Astfel, un loc la cușetă poate costa aproximativ 49 de euro, iar unul la vagonul de dormit ajunge la 62 de euro.

CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa

Călătoria durează aproximativ 18 ore … dar de abia acum începe aventura, nu?:)

Grecia – Salonic

Lista prin care CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa se încheie în sud.

Pentru cei care doresc să ajungă în Salonic, CFR introduce un tren care va circula o dată pe săptămână. Plecarea va fi vineri din București Nord, iar întoarcerea din Grecia duminică.

Un bilet pentru o călătorie dus București – Salonic costă aproximativ 45 de euro la vagon de clasa a II-a. El poate să ajungă însă la 64 de euro la vagonul de dormit.

CFR introduce noi curse către trei orașe turistice din Europa

După cum puteți observa, există o mică diferență între prețul pentru o călătorie la clasa a II-a și cel pentru un loc în vagonul de dormit. La o călătorie atât de lungă merită asigurat confortul maxim.

Cum vi se par noile destinații care vor fi introduse de CFR începând cu 2 iunie 2017?

Puteți afla mai multe detalii aici.

sursă info: cfrcalatori.ro

sursă foto: google.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here