CFR Cluj se impune în primul meci din Play-Off contra lui Poli Iași

0
94
CFR Cluj

Echipa de Fotbal CFR Cluj a câștigat, la limită, primul meci din Play-Off, scor 2-1 într-un meci disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu în compania echipei Poli Iași.

Meciul disputat de la ora 20:45 a consemnat și prima partidă de la startul Play-Off-ului ligii I, ocazie cu care ardelenii s-au distanțat la 5 puncte de principala urmăritoare,  FCSB.

Meciul a început perfect pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, iar în minutul 10 atacantul George Țucudean a deschis scorul după un penalty dictat de către arbitrul Iulian Călin. Totodată, jucătorul adus de la Viitorul Constanța a ajuns primul  în clasamentul marcatorilor din prima ligă.

În ultimele minute dinaintea finalului primei reprize, ardelenii trebuiau să mai primească un penalty în urma unui duel al lui Alexandru Păun cu Denis Rus. Portarul  ieșenilor l-a tras evident de tricou pe internaționalul de tineret al CFR-ului, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.  Decizia a stârnit controverse, iar faza poate fi urmărită aici

Omrani a salvat meciul

Deși Poli Iași nu a prea contat în atac, meciul s-a schimbat complet în momentul 84, atunci când Andrei Cristea a înscris tot dintr-un penalty.

Reușita a consemnat și primul gol primit de CFR Cluj pe teren propriu, după o serie remarcabilă de 830 de minute fără gol primit

Ardelenii au început să atace, iar la una dintre ultimele faze ale meciului, atacantul francez Bilel Omrani a înscris pentru scorul de 2-1 și a consfințit o victorie meritorie a clujenilor la capătul unui meci dominat de aceștia.

 Dan Petrescu ratează derby-ul cu FCSB

Antrenorul vișiniilor, recunoscut pentru ieșirile sale vulcanice, a răbufnit în a doua repriză la adresa brigăzii de arbitre și a fost eliminat. Acest incident  s-a petrecut după golul primit de către echipa sa și îi va aduce suspendarea pentru meciul cu FCSB, pe care îl va urmări din tribune.

De altfel, antrenorul a declarat după meci, la TELEKOM TV următoarele:   „Arbitrajul a fost norocos. Dacă nu marcam la ultima fază, era viciere clară de rezultat”.

Aparent curios, antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican, a sărit în apărarea acestuia spunând după meci că „Prea ușor sunt avertizați antrenorii și eliminați. La primul reproș, suntem trimiși în tribune”.

Următorul meci pentru CFR Cluj va avea loc tot pe teren propriu, împotriva echipei antrenate de Nicolae Dică, FCSB.  Jocul va avea loc pe 18 aprilie, tot de la ora 20:30.

Sursa foto: Dan Tautan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.