Cesar Millan Live! The Dog Whisperer revine la București!

0
100

Cu o experiență de peste 25 de ani, renumitul expert în comportamentul și psihologia canină, Cesar Millan – The Dog Whisperer, va reveni la București în cadrul unui spectacol cu adevărat hipnotizant după showul sold out din 2017. Până pe 15 ianuarie biletele au preț special.

De-a lungul carierei sale a primit numeorase premii iar seria „Dog Whisperer with Cesar Millan” a fost nominalizată de 3 ori la Premiile Emmy. Show-ul a fost produs din 2012 și a fost difuzat în peste 80 de țări din lume.

 

 

De asemenea, carțile lui Millan sunt valabile în 14 țări iar până acum au fost vândute peste 2 milioane de copii.

Deși tehnicile celebrului antrenor sunt des criticate, acesta a reușit să îmbunătățească sănătatea câinilor cu care a lucrat, a eliminat agresivitatea acestora și a adus armonie între ei și stăpânii lor.

Show-ul „Cesar Millan LIVE Once Upon a Dog Tour 2018” va fi cel mai interesant și emoționant show din cariera acestuia.

Este un show pentru toate vârstele care va include sfaturi, clipuri, imagini din arhiva personala a antrenorului si amuzament.  Evenimentul va fi dublat și în limba română de către un traducator profesionist.

În cadrul acestui eveniment vom învăța cum să avem grijă în mod corect de câinii noștri, cum să le satisfacem nevoile, cum să clădim o relație bazată pe încredere și respect sau tehnici prin care să prevenim comportamentul agresiv al acestora.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea, Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acestea costa:

Earlybird – până pe 15 ianuarie – Cat A 289 lei, Cat B 219 lei, Cat C 169 lei, Cat D 94 lei
Presale 1 – până pe 15 februarie – Cat A 300 lei, Cat B 239 lei, Cat C 175 lei, Cat D 105 lei
Presale 2 – până pe 1 aprilie – Cat A 320 lei, Cat B 250 lei, Cat C 185 lei, Cat D 120 lei
La intrare – Cat A 350 lei, Cat B 280 lei, Cat C 190 lei, Cat D 130 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde în țară

Un eveniment recomandat de Magic FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.