Teatrul Nottara a organizat marţi, 13 septembrie o conferinţă de presă pe tema dublului eveniment cultural care va avea loc în luna octombrie: cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard (10-22 octombrie şi 23-24 noiembrie 2016), care marchează şi întoarcerea oficială a instituţiei acasă, în sediul din Bd. Magheru 20.

            În cadrul conferinţei, Marinela Ţepuş, managerul instituţiei, a explicat de ce pe clădire mai există încă bulina roşie, deşi au trecut mai bine de două luni de când s-a finalizat expertiza care a dovedit că imobilul nu se încadrează la clasa I de risc seismic: din cauza birocraţiei. Mai exact, încă se aşteaptă un aviz din partea Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) București – Ilfov, care întârzie să vină.

            Prof. dr. ing. Paul Ioan, care a realizat expertiza, a dat încă o dată asigurări că este o clădire sigură şi a acceptat invitaţia jovială a Marinelei Ţepuş de a fi numit spectator pe viaţă, ca o garanţie suplimentară a încrederii pe care o are rezistenţa imobilului.

            S-a vorbit, de asemenea, despre cea de-a IV-a ediţie a Festivalui Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care marchează de fapt întoarcerea oficială acasă şi care va cuprinde 31 de reprezentaţii în 13 zile, în perioada 10-22 octombrie 2016. Deşi mai este (aproape) o lună până la începerea evenimentului, pentru două dintre spectacole nu mai sunt bilete disponibile. Este vorba despre Trei nopţi cu Madox de Matei Vişniec, regia: Mihai Lungeanu şi Efecte colaterale de Alexandru Popa, regia: Vlad Zamfirescu. Acestea vor mai fi programate şi la începutul lunii octombrie, chiar înaine de începerea festivalului, pentru doritorii care nu au apucat să cumpere bilete.

            Programul complet al festivalului şi informaţii despre spectacole găsiţi pe www.festinpebulevard.ro. Biletele se pot cumpăra de la agenţia din bd. Magheru 20 sau online pe www.nottara.ro, fără niciun cost suplimentar.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here