luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTineri de succes"CEO for One Month" - Un internship cu o mulțime de oportunități...

„CEO for One Month” – Un internship cu o mulțime de oportunități pentru tineri

Compania Adecco recrutează și în acest an tineri talentați pentru programul „CEO for One Month”, un internship al verii. Prin intermediul acestuia, compania dorește să ofere o experientă inedită tinerilor din România și din încă alte 46 de tări. Aceștia au ocazia de a lucra împreună cu CEO-ul actual, Florin Godean, iar ei la rândul lor să ocupe poziția de CEO al Companiei Adecco România pentru o lună.

Cu această oportunitate, tinerii pot să concureze mai departe pentru postul de CEO global al companiei. Acesta le asigură o perioadă de experiență considerabilă din mai multe puncte de vedere. Pe lângă cele menționate, persoanei care va obține această poziție i se va asigura un salariu de 15.000 euro. Totodată va fi sub supravegherea CEO-ului Alain Dehaze, de la Adecco Group.

Ce înseamnă „CEO for One Month” și cum se desfășoară

„CEO for One Month” este un program prin care Adecco Group dorește să ajute tinerii talentați să își formeze o carieră. Prin intermediul acestuia, ei sunt ajutați atât să își valorifice skill-urile, cât și să își descopere și dezvolte noi abilități. Adecco le oferă o experiență care le va da start-ul carierei lor, datorită faptului că această companie se încadrează în topul Fortune Global 500.

Despre experiența din cadrul internship-ului

Angajații companiei vor deveni mentorii tinerilor care participă la acest internship. Ei îi vor ajuta să descopere totul despre job-ul visurilor. Vor avea parte de o pregătire pe care nu o vor întâlni în cadrul facultăților.

Participanții vor avea ocazia de a se întâlni cu o mulțime de oameni de succes. Aceştia pot avea funcții precum directori financiari, de marketing sau chiar ingineri. Unii dintre ei care lucrează la proiecte de top din întreaga lume. Nu doar că vor avea ocazia de a se întâlni cu ei, ci tinerii vor putea și să discute și să le pună întrebări.

Cel care este ales ca fiind „Global CEO for One Month” poate să observe prin propriile puteri cum se conduce o companie multinațională cu 34,000 de angajati. În 47 de țări este ales câte un CEO for One Month. Mai apoi se face o listă de 10 persoane dintre care unul singur va deveni „Global CEO for One Month”.

Finaliştii pentru titlu de „Global CEO for One Month” 2018

Procesul de aplicare – de la național, la global

Primul pas este de a te înregistra pe platforma „Adecco Way to Work”. Trebuie trimise atât CV-ul, cât și o scrisoare de intenție. După acestea vor urma diverse teste ce urmăresc competențele profesionale ale candidatului şi teste de limbă străină. Nu în ultimul rând, se va susține proba video și interviuri online.

Al doilea pas, considerând că probele au fost trecute, reprezintă participarea la bootcamp-ul Adecco România. Acesta este unul interactiv care are loc între finaliștii programului, la biroul central din București.

Următorul pas îl constituie obținerea poziției de „CEO for One Month” în România. Câștigătorul va lucra în luna iulie alături de Florin Godean și de executivul companiei. Acesta va avea și un salariu de CEO.

Într-un final, ultimul pas reprezintă câștigarea titlului de „Global CEO for One Month”. După ce candidatul a trecut la nivelul de CEO pentru Adecco România, acesta are ocazia de a participa la un bootcamp. Acesta se organizează împreuna cu ceilalți participanți la nivel global. Acolo va putea intra în competiție cu aceștia și să obțină întregul titlu de: „The Adecco Group Global CEO for One Month”.

Fii CEO-ul nostru pentru o lună şi reprezintă Adecco România în competiția internatională.” Acesta este mesajul transmis de către Adecco România tuturor tinerilor români, pe site-ul companiei.

RELATED ARTICLES

Most Popular