Mii de oameni au fost prezenți, weekend-ul ce tocmai s-a încheiat (11-12 Noiembrie), la cel mai tare eveniment al toamnei, dedicat industriei fashion și antreprenoriatului. S-au încheiat cele două zile de #Creativo, proiect aflat la cea de-a patra ediție, un proiect unic pe piața din România.

#Creativo, locul de întâlnire al pasionaților de modă, alaturi de Malagamba Bucurestiului si The Ministry Of Elegance.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, acolo unde s-au desfășurat ateliere și workshopuri gratuite susținute de Atelierele ILBAH, având ca tematică brodatul, cusutul, croitul după tipare, desenul de moda etc. De asemenea, vizitatorii au avut parte de demonstrații la nivel înalt cu tot ceea ce înseamnă mașini de cusut, surfilat, brodat, casnice și industriale, folosite în industria textilă și puse la dispoziție de CusutsiBrodat.ro.

‘’ Malagamba Bucurestiului’’ vrea sa renască curentul malagambist al perioadei interbelice prin stilul vestimentar tipic întâlnirilor lansate de celebrul Sergiu Malagamba, in conjunctura schimbarilor produse in societatea romanesca de atunci si acum.

The Ministry of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal.

Conferințele #Creativo, surse de inspirație pentru Start-up-uri în modă

Sala de conferințe de la ARCUB, a fost, pe parcursul celor două zile de #Creativo, plină. Sute de oameni s-au înscris online și au venit să asculte sfaturile profesioniștilor în domeniu. Invitati celebrii au vorbit publicului despre provocările industriei de fashion din România, metode de promovare dar și variante de finanțare ale micilor ateliere de creatie. Printre speakeri s-au numărat designeri celebri, bloggeri și dar si specialisti din domeniu: Mirela Diaconu, Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia Serban, Andrei Vulpescu, Oana Tache, Ines Turturica, Miruna Ardelean, reprezentanti ai Bancii Transilvania si multi altii.

#Creativo:

#Creativo este un proiect ce îndeamnă pasionații de modă să se apropie de acest domeniu, acestia având ocazia să participe la conferințe, workshop-uri și ateliere gratuite organizate de cunoscuta școală Atelierele ILBAH. Pentru câteva ore, participanții au ocazia să se afle în rolul unui croitor, proiectant de tipare sau designer vestimentar și sa utilizeze echipamente de ultimă generație puse la dispoziție de CusutsiBrodat.ro. Evenimentul a fost gazduit de ARCUB- Hanul Gabroveni, în inima Bucureștiului, acesta fiind susținut de Primăria Municipiului București

Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare şi formare profesională din România, autorizate Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Tiparedecroitorie.ro este primul şi cel mai complet magazin online din România specializat în distribuţia de tipare de croitorie. Acesta oferă şase mărci de renume din Europa şi SUA precum si tipare de designer creaţii marca DKNY, Guy LaRoche sau Michael Kors.

Cusutsibrodat.ro cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa utilajelor de pentru industria confectiilor din România, BRO ROM Industrial Machines este reprezentant oficial în ţara noastră a cunoscutelor branduri Brother şi Bernina, oferind solutii complete pentru industria confectiilor.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here