Celine Dion vine pentru prima dată în România, la București

  0
  48
  Celine Dion-afiș

  Câștigătoarea a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului « Courage World Tour » în București, miercuri, 29 iulie 2020. Detaliile cu privire la locația concertului și bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.

  Cel mai nou album al artistei, « COURAGE », va fi lansat pe 15 noiembrie, turneul de promovare a albumului urmând a ajunge în peste 100 de orașe din întreaga lume. Turneul va fi unul internațional, pornind din America de Nord, ajungând până în Malta și Cipru, unde va avea spectacole în premieră, la fel ca și în România. Courage World Tour marchează de altfel și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

  Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

  Turneul «COURAGE WORLD TOUR », care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani, va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume. La cererea fanilor, organizatorii au adăugat un al treilea spectacol în Brooklyn, NY, precum și în alte numeroase orașe de pe coasta de Vest a Americii, inclusiv San Diego, San Francisco și California. În Europa, Celine Dion va concerta în mai multe capitale europene, printre care Praga, Budapesta, Munchen, Paris, Berlin, Stockholm și Londra. Turneul este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic.

  Celine Dion a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album, «​Courage». “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, « My heart will go on», « A new day has come», « Because you loved me», « It’s all coming back to me» și multe altele. Premiera clipului “Imperfections” va avea loc chiar astăzi, 26 septembrie și va putea fi urmărit aici. Albumul Courage, un mix eclectic de balade melodice și piese ritmate, va fi disponibil de pe 15 noiembrie, însă poate fi pre comandat de acum. Noile piese lansate pot fi ascultate și aici.

  Toate biletele cumpărate online pentru segmentul nord-american vor fi disponibile împreună cu un exemplar al albumului nou, Courage, începând de vineri, 4 octombrie, ora 17:00. Membrii Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale. Membrii American Express® Card pot achiziționa bilete în anumite țări începând de luni, 30 septembrie, ora 17:00.

  Biletele pentru opririle internaționale vor fi disponibile începând cu marți, 1 octombrie, ora 10 AM, ora locală. Membrii Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale. Membrii American Express® Card pot achiziționa bilete în anumite țări începând de vineri, 27 septembrie, ora 10 AM, 17:00 ora României. Pachete VIP vor fi disponibile în curând.

  Precizare din partea organizatorilor: 

  «Suntem în discuții cu Primăria Capitalei pentru determinarea locației potrivite pentru acest eveniment de interes național, concertul unei artiste legendare care se află de câteva decenii în topul preferințelor muzicale ale românilor, dar care până acum ne-a ocolit țara. Celine Dion cântă în acest turneu într-unele dintre cele mai frumoase săli și stadioane din lume, întrucât conceptul spectacolului este unul «all-seated» și doar pe un stadion poți atinge o capacitate de 40.000 locuri pe scaune, atât în tribune cât și pe gazon.» a declarat Laura Coroianu, Director general Emagic.