CELINE DION va concerta anul viitor pe Arena Națională în București

0
47
CELINE DION-afis

Celine Dion, regina muzicii pop va concerta anul viitor, pe 29 iulie, în premieră în București, pe Arena Națională.

 

Biletele pentru concert se vor pune în vânzare joi, 17 octombrie, ora 10.00 pe celine.emagic.roiabilet.ro și eventim.ro

Artista care a bucurat milioane de inimi în întreaga lume în cei peste 30 de ani de carieră ajunge pentru prima dată în România.

Biletele pentru concert vor fi disponibile începând cu data de 17 octombrie, ora 10 AM, ora României.

 Membrii fanclubului Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale, urmând a exista câteva sesiuni de pre-sale limitate și pentru fanii înscriși în bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului.

Concertul din București face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani și va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume.

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese de pe următorul album, Courage, care va apărea pe 15 noiembrie. „Imperfections”, „Lying Down” și „Courage” sunt melodii cu o nouaă direcție creativă pentru artista și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București.
Fanii artistei o vor putea acompania si la hiturile care au facut-o atât de cunoscută, « My heart will go on », « A new day has come », « Because you loved me », « It’s all coming back to me » si multe altele.
 
„Mărturisesc că încercăm de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidente in Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârsit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge in peste 100 de orase, de pe toate continentele.
În România, Celine Dion este una dintre cele mai indragite cantarete internationale, iar Bucurestiul va fi unul dintre putinele orase din Europa de Est unde va concerta, astfel incat asteptam si foarte multi fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Moldova.” a declarat Laura Coroianu, organizator.
Considerată una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta in Capitala miercuri, 29 iulie 2020, pe Arena Nationala.
 
Turneul COURAGE WORLD TOUR este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din Romania fiind organizat de Emagic.
 
Biletele vor fi disponibile pe celine.emagic.ro, iabilet.ro si eventim.ro. Acestea vor costa intre 225 si 850 de lei (cu taxe si comisioane incluse) in functie de distanta fata de scena. Toate biletele sunt cu loc – inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista si pachete VIP pentru acest eveniment.
 
Despre Celine Dion
 
Celine Dion continuă să doboare recorduri cu spectacolele rezidenta din Las Vegas – The Colosseum at Caesars Palace, unde a concertat de peste 1,100 de ori pentru peste 4.5 milioane de fani. In iunie 2018, Celine a luat o pauza de 2 luni pentru a se dedica turneului sold-out de peste ocean, CELINE DION LIVE 2018, concertand in peste 22 de spectacole in 12 orase din Asia, Australia si Noua Zeelanda. Turneul a fost unul din cele mai bine vandute din 2018, cu incasari de aproape 57 de milioane de dolari si un public de 260.000 de oameni. Celine a ajuns pe primul loc si in clasamentul US Dance Club in luna iulie 2018 cu remix-ul single-ului Ashes din filmul Deadpool 2. Pe 8 iunie 2019, rezidenta de 16 ani, din Las Vegas a celebrei artiste s-a incheiat.