duminică, decembrie 10, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCelebrăm dramaturgia pe ecranele Grand Cinema & More, într-un spectacol -...

Celebrăm dramaturgia pe ecranele Grand Cinema & More, într-un spectacol – tribut unic

București, 11 aprilie 2016 – Anul acesta se împlinesc 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare, ocazie cu care Grand Cinema & More susține o nouă proiecție – eveniment pentru a celebra geniul pieselor sale. Înregistrarea de două ore a spectacolului – tribut ”Shakespeare Live!” din Stratford-upon-Avon va putea fi urmărită pe 24 aprilie, începând cu ora 17:00.

”Shakespeare Live!” este o desfășurare unică de forțe, menită să aducă un tribut celui ce este considerat cel mai mare dramaturg și povestitor al tuturor timpurilor. Spectacolul, găzduit de David Tennant, este gândit ca un colaj reunind cele mai bune scene de teatru scrise vreodată, fragmente muzicale, momente de dans și de comedie, în interpretarea celor mai buni actori ai Royal Shakespeare Theatre. Susținut de Royal Shakespeare Company, locul ales pentru desfășurare este Stratford-upon-Avon, orașul natal al lui William Shakespeare.

Din distribuție fac parte nume celebre precum: Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Joseph Fiennes, dar și membri ai English National Opera și Birmingham Royal Ballet.

”Odată cu transformarea cinematografului într-un loc alternativ dedicat evenimentelor, publicul nostru s-a extins și el. Acum putem aduce în sălile noastre proiecții dedicate în egală măsură împătimiților de teatru, muzică, dans și, de ce nu, literatură, oferindu-le experiențe complete de sunet și imagine. Pentru noi, fiecare spectacol vine ca o confirmare a faptului că aceasta este dimensiunea prin care continuăm să comunicăm cu cei care ne pășesc pragul”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director încadrul Băneasa Developments.

Biletele, dar și informații suplimentare despre spectacol sunt disponibile pe http://grandentertainment.ro/.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Bianca Gurzu
Bianca Gurzu
Bianca mă numesc și îmi place să privesc. Sunt boboc la FCRP și nou venită în “The IQool Team”. Imprevizibilă, caraghioasă și prietenoasă - doar trei cuvinte despre mine, destul cât să îți dai seama că nu sunt "în toate mințile". Multe s-ar putea zice, dar mi s-a zis să nu depășesc cinci rânduri. Iubesc oamenii și într-adevăr îmi place să cunosc lucruri noi, chiar dacă sună clișeic.
RELATED ARTICLES

Most Popular