Dragi cititori, aș dori să vă prezint în următorul articol unele dintre cele mai urâte mașini construite vreodată. Este adevărat faptul că sunt nenumărate eșecuri pe patru roți și nu voi avea cum să le arăt pe toate. Cu toate acestea voi încerca să vă stârnesc mirarea și amuzamentul alături de, să spunem, 11 mașini care au făcut istorie prin felul în care arată. Nu mă interesează ce au sub capotă, este irelevant pentru topul nostru și de aceea nu voi vorbi despre asta. Când spun mașini hidoase, mă refer la acele mașini de care s-ar fi îndrăgostit, probabil, o maimuță sau o bunicuță cu dioptrii foarte mari.

 Nissan Cube, o adevărată capodoperă. Când mă uit la această mașină mă gândesc la acele jucarii „fake” de pe tarabele din piețe.

_2013_nissan_cube

Mercury Sable, în afara faptului că seamănă cu o mașină desenată de un copil de patru ani, mai are și o culoare care îmi aduce aminte că trebuie să mă duc la toaletă. Modelul din 2008 arată chiar bine, dar ăsta…

1st-Mercury-Sable

 Pontiac Aztek, chiar cred că a fost realizată de vechii azteci. Huga, buga. buga!

2002_Pontiac_Aztek

 Austin Allegro, nici nu știu ce pot să spun despre mașina asta. E meh, nu are nimic interesant.

Austin_Allegro_1979

 Bond Bug, dacă James Bond ar fi condus așa ceva ar fi fost prăpăd. Praise the Maker for Aston Martin.

bond bug

 Davis D2 Divan, nu au avut inspirație nici măcar la denumirea mașinii. Ar fi fost foarte amuzant dacă aș fi trăit pe vremea aia (anii ’50 cred) și aș fi văzut pe cineva conducând așa ceva. Viitorul arată bine!

davis d2 divan

 Fiat Multipla, vreau să-mi găsiți diferențele dintre această mașină și un ornitoric. Vă anunț de acum că nu o să găsiți.

fiat-multipla

 Pontiac Grand Prix 2×2, dacă nu ar fi arătat așa, ar fi fost o mașină frumoasă.

pontiac Grandprix 2x2

Renault Twingo, gândiți-vă că sunt oameni care modifică așa ceva. Adevărul e că are nevoie de mult tuning ca să arate mai de Doamne ajută.

Renault_Twingo

 Suzuki X90, Baywatch și Pamela Anderson. Vremuri bune…

Suzuki_X90

Tata Nano, atunci când nu mai ai nevoie de ea pe drum se transformă într-un aragaz sau frigider. După nevoia fiecăruia, desigur.

Tata nano

Dacă aveți ceva de adăugat sau știți alte mașini și mai hidoase, lăsați un comentariu mai jos sau pe pagina noastră de Facebook. Săptămâna viitoare voi face un top cu cele mai frumoase mașini din istorie.

Sursă foto: Google Images, Wikipedia sau mai bine zis, Internetul

 „Stay hungry. Stay foolish.”