Cele mai tari hituri ale verii 2015

0
3780

În fiecare vară, cu toții așteptăm să apară cele mai tari piese, și fie că ne punem căștile, că ascultăm pe plajă sau la volan, trebuie să știm ce melodii se poartă în sezonul cel mai iubit din an. Așa că m-am gândit că trebuie să ne pregătim cu o listă bogată pentru playlist-ul nostru, una pe care am să v-o propun chiar acum.

 1. ANDRA feat. NAGUALE- Falava

Itunes_Cover_416f4f0a6c

Încep cu piesa „Falava”, o piesă dinamică în limba portugheză foarte ascultată deja de cei nerăbdători să simtă vara cu câteva săptămâni înainte. Melodia povestește despre cel mai cântat sentiment al omenirii, dar Andra aduce elementul de noutate prin vocea ei inconfundabilă. Ne așteptăm să o auzim pe întreg litoralul, vara aceasta.

 

2. UDDI – Aseară ți-am luat basma  

14314231573d08f587

Ei bine, cu siguranță ați auzit de noua piesă a lui UDDI! Este un remake al celebrei piese populare „Aseară ți-am basma”, însă plină de umor și actualizată pentru 2015. O piesă care s-ar putea să ne strice butonul de repeat.

3.DELIA feat. CARLA’S DREAM – Cum ne noi 

Carlas-Dreams-feat.-Delia-Cum-ne-noi

Continui lista de hituri pentru vara aceasta cu o piesă nebună și plină de mesaj. Cum ne-a obișnuit, excentrica artistă ne surprinde cu o piesă pe măsură. „Cum ne noi”, ultimul hit al Deliei, ne pune imaginația la încercare și ne amuză prin accentul moldovenesc prea bine cunoscut al lui CARLA’S DREAM. Cu siguranță o combinație reușită între doi artiști totali. În plus, piesa se bucură deja de peste nouă milioane de vizualizări pe Youtube.

4.ALINA EREMIA – Played you

alina-eremia-played-you-artwork_f6dc06566b

Alina Eremia vine cu o piesă nou-nouță în prag de vară.  Melodia „Played you” vorbește despre joaca dintre doi îndrăgostiți, însă și aici avem de-a face cu o poveste adaptată prezentului.

5.OMI- Cheerleader 

maxresdefault

Totodată, artistul de culoare OMI, vine cu o piesă ce ne va relaxa vara aceasta. Ritmurile africane și mesajul piesei, care ne ridică moralul, ne vor ajuta să ne simțim niște adevărați „Cheerleaders”.

6.Connect-R feat. SHIFT – Bagă mare  

mg_7844

Știm cu toții că  mega-hitul „Vara nu dorm” este încă fredonat în fiecare vară, însă Connect-R bagă mare și ne mai aduce unul pentru vara 2015. Piesa „Bagă mare” este ritmată și are deja mai mult de cinci milioane de vizualizări. Totodată, hitul se bucură de un videoclip pe măsură, plin de femei frumoase, căci despre asta ne vorbește Connect-R în piesă.

7.COJO & ADRIAN SÎNĂ – Zile bune, zile rele  

unnamed-2(2)

Ei bine, după ceva timp în care artistul Adi Sînă nu a fost atât de prezent în lumea muzicii, acesta vine cu o piesă nouă în colaborare cu o tânără interpretă, Cojo. Versurile piesei ne vorbesc despre prietenie, încredere și iubire, iar vocile celor doi se potrivesc de minune.

8.SMILEY- Oarecare 

smiley-oarecare

Și ajungem spre sfârșitul playlist-ului cu o piesă cu adevărat specială. O melodia motivațională pe care inițial cu toții am auzit-o în reclame și am fredonat-o. Acum piesa se bucură de un videoclip alb-negru, foarte reușit în care în prim-plan îl găsim pe Smiley, în rolul unui om „oarecare”, așa cum ne spune chiar el în versurile melodiei.

9. LOREDANA GROZA feat. NADIR- Te iubesc

melodia_zilei

Încheiem lista hiturilor cu o piesă romantică, pentru că în fiecare vară trebuie să spunem cuiva te iubesc, așa cum și piesa Loredanei, alături de Nadir, ne spune. Melodia este compoziția artistei și tot pe Lori o vedem cu un look nou în videoclipul piesei, așa cum ne-a obișnuit.

 Acum că playlist-ul s-a terminat, nu ne rămâne decât să ne obișnuim cu butonul de play vara aceasta!

Sursa foto: musiq.ro, youtube.com, connect-r.eu, urban.ro, zutv.ro, melodiinoi.ro, ziuaconstanta.ro, europafm.ro, libertatea.ro, bucurestifm.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.