duminică, iulie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCele mai proaste 5 filme de comedie din toate timpurile

Cele mai proaste 5 filme de comedie din toate timpurile

Toată lumea vorbește despre cele mai bune lucruri: cele mai bune filme, cele mai frumoase cărți, cei mai talentați actori; azi m-am hotărât să ies din tipare și să scriu despre cele mai proaste 5 filme de comedie din toate timpurile.

Leonard Part 6

„Leonard part 6” este un film de comedie apărut în 1987. Acțiunea este una simplă: Leonard, un fost spion ajută la oprirea unei forțe malefice care spală pe creier animale mici cu scopul de a omorî oamenii. Bărbatul are și alte probleme de rezolvat, printre care să își recucerească fosta soție. Filmul are nota 2,2/10 pe IMDb și a câștigat 3 premii Zmeura de Aur, pentru cel mai prost scenariu, cel mai slab actor în rol principal și imagine necorespunzătoare. Până și protagonistul Bill Cosby a recunoscut că nu e un film bun și a acceptat toate criticile care i-au fost aduse. Regizorul Paul Weiland a regretat că a lucrat cu Bill Cosby, întrucât actorul nu este deloc amuzant și nici măcar o secvență din film nu stârnește râsul.

leonard_part_six

Freddy Got Fingered (Freddy încurcă-lume)

Apărută în 2001, „comedia” îl are protagonist pe Gord Brody, un băiat cu hobby-uri și plăceri ciudate, care își dorește să ajungă animator în spectacolele de desene animate. Este forțat să se întoarcă la părinți, iar când este pus în situația de a pleca din casa lor, refuză. Apoi, Gord împrăștie vestea că tatăl său își abuzează sexual propriul fiu, pe Freddy.

Ceea ce mă dă pe spate este numărul de premii câștigate și anume 12, toate conținând cuvântul „worst”. A fost votat cel mai prost film al anului 2001 de către Asociația de film din Dallas. Dacă stau să mă gândesc, filmul chiar le are pe toate; cel mai prost scenariu, actor, actiță, regizor, screen couple. Mai rău nici că se putea!

freddy-got-fingered

The Adventures of Pluto Nash (Aventurile lui Pluto Nash)

În filmul din 2002, actorul principal este Eddie Murphy, în rol dual, așa cum ne-a obișnuit. Acțiunea se cam petrece pe Lună, cu clubăreală, alea, alea. Mafia dorește să cumpere clubul lui Nash, dar acesta nu vrea să audă de așa ceva. Este ajutat de o echipă formată din mama și bodyguard-ul său, diverse superstaruri, toți luptându-se pentru a salva Luna din mâinile gangsterilor Morgan și Crater.

Se pare că filmul nu a fost apreciat, a primit nominalizări nefavorabile și nota de 3,8 pe IMDb. Eddie Murphy s-a ales cu premiul pentru cel mai slab joc actoricesc.

the-adventures-of-pluto-nash-357671l-175x0-w-62ea1484

Disaster Movie (Dezastre și alte catastrofe)

Într-o zi normală de cursuri, 20 de tineri sunt martorii dezastrelor naturale și trăiesc pe pielea lor evenimente ciudate, catastrofale. Ideea este drăguță, puteau fi introduse multe mesaje comice și interesante, însă filmul din 2008 nu a obținut nici măcar nota 2 pe IMDb. Totuși nu e de mirat, căci Kim Kardashian și Carmen Electra sunt actrițe în „Disaster Movie”. Era de așteptat să obțină premiul pentru cel mai prost film al anului, fiind nominalizat pentru Zmeura de Aur la 6 categorii, printre care: cel mai prost scenariu, cel mai slab regizor, cele mai slabe actrițe, maestrele Kardashian și Electra. Acest dezastru merită un loc printre cele mai proaste 5 filme de comedie din toate timpurile.

disaster_movie06

Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey)

Nu cred că mai are nevoie de prezentare, toată lumea îl știe. A fost o mare nebunie în 2015, la lansarea filmului realizat după cartea cu același nume scrisă de E. L. James. Nu e neapărat un film încadrat în genul comedie, însă pe mine chiar m-a amuzat. „Aventurile” celor doi îndrăgostiți și fanteziile sexuale ale lui Christian Grey îmi inspiră mai mult o comedie proastă, decât o dramă sau o poveste de dragoste. Nici acest film nu trece clasa, rămâne cu nota 4 și cu 5 zmeurici de aur de toată frumusețea. FSG_31_5_Promo_BW_3F.indd

Surse informații și poze: www.wikipedia.org, www.imdb.com

Ioana Răducanu
Ioana Răducanu
Sunt o simplă liceană care plutește în aerul poluat al Bucureștiului. Timpul liber mi-l petrec în cafenele, mall-uri, în fața laptop-ului, urmărind un film interesant sau citind. Îmi place să scriu, abordez orice temă care îmi stârnește curiozitatea. Nu am găsit nimic până acum care să mă definească mai bine decât plăcerea de a scrie. Astfel, îmi permit să visez la un viitor în lumea jurnalismului, lucrând în redacția unei reviste internaționale. Am venit în familia IQool pentru că vreau să cunosc oameni noi, să îmi îmbunătățesc stilul de a scrie și să mă familiarizez cu munca departamentului de redacție. Altceva, sunt o persoană amuzantă, ador ironia, îmi fac destul de ușor prieteni și dau sfaturi bune, zic eu.
RELATED ARTICLES

Most Popular