Cele mai îndrăgite filme pentru copii, în 5 zile de festival la Grand Cinema & More

0
286

București, 18 octombrie 2016Grand Cinema & More anunță a 11-a ediție Grand Family Festival – o nouă invitație la film și timp petrecut în familie. În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, în cinematograf vor rula unele dintre cele mai îndrăgite filme pentru copii, care îi vor captiva și pe adulți.

Scurta vacanță pe care cei mici o au în această toamnă poate fi prilejelul perfect de a petrece timp alături de părinți. Împreună pot viziona, în format 2D sau 3D, unele dintre cele mai apreciate filme pentru copii, în săli de cinema confortabile și performante. Și, pentru a susține cheful de distracție al celor mici și mari deopotrivă, biletele pentru oricare dintre filmele din cadrul Grand Family Festival au prețuri speciale – 16 lei pentru adulți, iar, pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, accesul este gratuit.

Pe parcursul celor 5 zile de festival, din programul filmelor fac parte Barbie în aventura spațială (Barbie: Star Light Adventure), Fură steagul, salvează Luna (Capture The Flag), Gruffalo și prietenii lui (Gruffalo and his friends), Hotel Transylvania 2, Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți (Ice Age: Collision Course), Kung Fu Panda 3, Minionii (Minions), Ups! Am pierdut arca (Ooops! Noah is gone…), Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (Open Season: Scared Silly), Ratchet și Clank (Ratchet & Clank), Oachi, prințul din junglă (Ribbit), Berzele (Stroks), Angry Birds – Filmul (The Angry Birds Movie), Marele Uriaş Prietenos (The BFG), Micul Prinț (The Little Prince), Singuri acasă (The Secret Life Of Pets) și Al şaptelea pitic (The Seventh Dwarf).

Noi credem că, înainte de toate, un film este o modalitate de a-ți petrece frumos timpul liber. Cu fiecare ediție a Grand Family Festival urmărim să favorizăm aceste momente petrecute împreună și, de fiecare dată, liant al întregii familii se dovedesc a fi filmele pentru copii. Pentru cei mici, sunt un univers întreg adus mai aproape, iar pentru noi, cei mari, o scuză să fim din nou copii”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Întregul calendar al festivalului poate fi accesat pe grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor si a spectacolelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook destinată evenimentelor culturale desfasurate la Grand Entertainment  facebook.com/GrandCultura/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.