Cele mai frumoase locuri de camping din România

0
679

Cele mai frumoase locuri de camping din România. Suntem în plin sezon de vacanță dar încă nu știi unde să-ți petreci concediul? Mare, munte? Preferi să stai la hotel sau să campezi într-o zonă faină? Ei bine, dacă vrei să economisești bănuți și îți place să dormi în natură, respirând aer curat, îți recomandăm câteva zile într-unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din România.

Lucrurile sunt simple. Trebuie doar să te înarmezi cu energie pozitivă și să nu uiți să pui în bagaj: cortul, sacul de dormit, faimosul briceag multifuncțional, lanterne, saci de gunoi și bineînțeles, haine corespunzătoare zonei în care vei merge.

Dacă ești în cautarea unui loc de camping nou, atunci lista următoare cu cele mai frumoase locuri de camping din România, îți va prinde bine.

1.  Litoralul românesc

Ești #sealover înrăit, iar marea îți este prietenă în fiecare vară? Ei bine, trebuie să știi că de la Năvodari până în Vama Veche, litoralul este plin de locuri de camping pentru tineri. Prețurile sunt accesibile, și cu siguranță te vei simți minunat într-o astfel de vacanță.

Totuși dacă doriți ceva mai modern, găsești astfel de zone de camping în Mamaia (Camping S, Camping CMP Holiday) În orice caz, oriunde vei dori să amplasezi cortul verifică mai întâi dacă este voie, pe unele plaje campingul ar putea fi strict interzis.

Cele mai frumoase locuri de camping din România

2.  Parcul Național Munții Rodnei & Lacul Colibița – Bistrița

Parcul Naţional Munţii Rodnei este cu siguranţă cel mai căutat pentru traseele montane și obiectivele turistice. Cu toate acestea, localităţile situate la intrarea în parc nu prea exploatează  zona de camping. Însă dacă cautați în satele montane, veți găsi pensiuni care au zonă de camping în curte.

Dacă încă nu ați ajuns la Colibița, vă sugerez să vă faceți timp cât mai repede. Peisajele minunate din zonă, te vor lăsa efectiv fără cuvinte.

Cele mai frumoase locuri de camping din România

3.  Stațiunea Moneasa –  Arad

La numai 110 km de municipiul Arad se află stațiunea Moneasa, locul perfect unde vă puteți petrece un sfârșit de săptamână sau un concediu întreg. Pe perioada verii puteți pe lângă plimbările prin pădure să mergeți și la ștrandul din zonă.

În ceea ce privește cazarea, fie optați pentru camping, fie închiriați casuțe din lemn.

Cele mai frumoase locuri de camping din România

4. Cheile Sohodolului – Târgu Jiu

Cheile Sohodolului sunt cunoscute atât pentru forma unică pe care o au, cât și pentru speciile rare de plante întâlinite care i-au atribuit statutul de zonă protejată.

În weekenduri, stațiunea este plină de corturi, pe turiști atrăgându-i apa curată a Sohodului și munții din jurul acestuia.

Cele mai frumoase locuri de camping din România

5.  Natura Parc – Brașov

Unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din Brașov, Natura Parc, este totodată un loc minunat de relaxare, unde turiștii pot petrece chiar și o săptămână. Cazarea poate fi pe malul apei în casuțe lacustre, în corturi indiene sau bungalowuri, sau daca sunteți tradiționaliști puteți alege campingul amenajat.

Printre activitățile ce pot fi desfășurate aici, putem enumera tenisul de câmp, fotbalgolf, pescuitul, mountain bike, echitație, tir cu arcul, plimbările cu barca, hidrobicicleta sau ATV-ul.

Cele mai frumoase locuri de camping din România

Cum sună toate astea? 🙂

sursă info: adevarul.ro, jurnalul.ro

sursă foto: vinsieu.ro, accentingorj.ro, tumblr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.